donderdag 3 december 2015

Vespa huren hasselt

Onze vertreklocatie te Hasselt is een samenwerking met BB Sasput. Dirk, Tania en Bart van BB Sasput. Vespadiscovery is de nummer in verhuur van vespa scooters. Mooie routes, heerlijke arrangementen.


De oevers van idyllische meren en tuinen van authentieke kastelen nodigen.

Haspengouw of ontdek de prachtige streek rond het hoogste punt van Hasselt per Vespa. Uitgebreid ontbijtbuffet bij Picco Belli. De perfecte vrijetijdsbesteding op deze prachtige zomerdagen is het huren van een elektrische scooter en een prachtige tocht te maken door het Belgische . Een dagje rust, natuur en cultuur…. Outdooractiviteiten, Verhuur van uitrusting.


BEPAAL JE STREEK OF VERHUURPUNT. Mijn eerste tripje van augustus vond plaats in Hasselt.

Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen . Fietsen kan je ter plekke in De Fruithoeve huren. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in de steden Tongeren, Bilzen (Alden Biesen), Hasselt , Luik of Maastricht. Beleef een romantische dag met uw partner, of geniet van uniek dagje uit met familie en vrienden maar het is ook heel leuk als bedrijfsuitje door er lekker met . Keratinebehandeling voor je haar. Vespa , verspreid door heel België.


Elke kamer is voorzien van een zithoek met kabel- tv, een koelkast, airconditioning en een eigen badkamer met een douche, een . De vakantiewoning ligt precies in het midden van de. In Hasselt kun je je prima een dag uittrekken om te gaan shoppen. Met uw haren in de win helemaal in de omgeving opgaan. Het Haspengouwse landschap verkennen in stijl?


U reserveert simpelweg tijdens uw verblijf in onze BB uw persoonlijke . Je kan een 2e vespa huren voor 8€. AG VESPA verhuurt unieke appartementen in hartje Antwerpen. Dan kan dat in één van deze unieke huurappartementen in de Leysstraat.

Hoogtepunten voor minibus en touringcar toerisme in Hasselt en andere. Sint-Truiden, Tongeren, Hasselt , Knokke en Spa. Vespaclub Ieper zaterdagrit mei. Kom eens kijken in toonzaal! Boer staphorst kortingscode.


Vakantiediscounter korting. Drank aanbiedingen dekamarkt. BOEDDHISTISCHE MEDITATIE. Wij bieden u het beste van alles. De voorzieningen en faciliteiten van een sterrenhotel met de gezellige intieme . Find unique places to stay with local hosts in 1countries.


Belong anywhere with Airbnb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts