woensdag 30 december 2015

Fortis adreswijziging

Misschien een idee om deze app niet afhankelijk te maken van de kaartlezer ? Deze zal zowel gebruikt . Een essentieel onderdeel is de kaartlezer waarmee je aanmeldt op het platform. Het vervangt de nood aan een kaartlezer en het onthouden van tientallen. Weg met de kaartlezer : Itsme wordt je Belgische online identiteit.


BNP Paribas Fortis - Aanmelden met een kaartlezer. De USB- kabel hoeft dus niet overal mee naartoe. Handig als u op reis gaat of als u wilt . Kaartlezers , tokens en andere ingewikkelde manieren om veilig in te.


Regel uw bankzaken waar en wanneer u wilt met online en mobile banking. Uw rekeninguittreksels raadplegen, een overschrijving doen, een nieuwe rekening openen. In alle rust bij u thuis.


Fortis adreswijziging

Ontdek alle troeven van uw online bank! Hou je gsm, bankkaart of e-id en kaartlezer bij de hand om je Itsme. Bestel dan gratis een nieuwe kaartlezer. Vraag online een nieuwe kaartlezer aan.


Ga langs in een van onze kantoren indien u onmiddellijk een kaartlezer wenst. Bekijk alle veelgestelde vragen. U hebt uw antwoord niet gevonden? Onze Community helpt u graag verder!


Fortis adreswijziging

Geen resultaten gevondenUw zoekterm moet minstens karakters. Uw online veiligheid is onze prioriteit. Hallo allemaal, Belangrijk!


Er is een nieuwe phishingmail in omloop over de uitgifte van een nieuwe kaartlezer (versie ). Vind jouw specifieke model en download de handleiding of bekijk de veelgestelde vragen. Lees dan hier hoe je dit kan eenvoudig kan oplossen: . PC banking tip: is je kaartlezer defect of de batterij leeg? U kunt voortaan uw online overschrijvingen zonder kaartlezer bevestigen in Easy Banking. Steek uw eID-kaart in de Easy Banking Business- of Isabel kaartlezer. Zo kunnen wij uw identiteitsgegevens inlezen.


Fortis adreswijziging

We raden wel aan om de Digipass te laten vervangen door een kaartlezer in een kantoor in je buurt. Onderweg, thuis in de zetel of voor uw pc? Het maakt niet uit waar en wanneer u uw bankzaken wil regelen. En vooral, u merkt geen verschil of u dit doet met . Waar en wanneer het u past.


De eerste keer moet u zich . Of is die gebonden aan een . Meer info via Aanmelden met kaartlezer Comfort Voice . De kaartlezer bevat immers de nieuwste beveiligingstechnologieën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts