maandag 21 december 2015

Behandeling woordenboek

Betekenis van behandeling vertalen behandeling vertaling. Uitspraak van behandeling. Therapeutikos geneigd om te dienen) 1. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Medisch MM woordenboek : gentherapie is een behandeling die de activiteit van bepaalde genen wijzigt.


Nederlands - Turks op Glosbe, online woordenboek , gratis.

Meestal worden daarbij een gen of genen toegevoegd . Men vertaalt het ook dus. Dat Tooneelspel , Treurspel is zeer wèl behandeld ;. Overeenkomende vermeldingen van de andere kant van het woordenboek. Craniosacrale therapie (ook craniopathie en craniale osteopathie genoemd) is een holistische therapie waarbij de schedel (het cranium) en het heiligbeen . Elektronische behandeling om statische electriciteit zoveel als mogelijk tegen te gaan. Bij een coronabehandeling of elektrostatische . Een laser is een lichtbron die een intense en zeer geconcentreerde lichtbundel met nauwkeurig bepaalde kleur kan leveren.


B, Bestraling: behandeling die gebruik maakt van stralen om de kanker te vernietigen.

Dit is een kortdurende psychotherapie waarbij in beginsel van tevoren de duur van de behandeling wordt vastgelegd en een focus (een centraal conflictpunt) . Plaats van de puzzel: tel. Syn: plan, aanpak, exposé, geding, omgang, gebruik, . In de jeugdzorg heb je veel specifieke benamingen en termen. Op deze site hebben we geprobeerd om zo min mogelijk jargon te gebruiken.


EMDR wordt in de behandeling ingezet wanneer blijkt dat herinneringen nog nare effecten opleveren. Denken aan de gebeurtenis. Hier vind je een online medisch woordenboek met uitleg van medische termen.


Antibioticatherapie, Antibiotictherapy, behandeling met geneesmiddelen die . Dit psychologie woordenboek is tot stand gekomen door vakkennis en door gebruik te maken van. Behandeling : Benaming voor alle manieren en vormen van . In dit juridische woordenboek vindt u de betekenis van veel voorkomende. In een civiele procedure: het uitstel van de behandeling of de eindbeslissing van de. Commissie gelijke behandeling , niet op hoeven ingaan omdat de functie van . Listen to this page with proReader. ABPA wordt meestal behandeld met ontstekingsremmers (prednison) en soms ook met medicijnen tegen de schimmel zelf.


Dit beroep wordt dan door de bestuursrechter van de Rechtbank behandeld. In de tijd dat ik een eetstoornis had en daarvoor in behandeling ging.

De politie van Gent zal dit dossier verder behandelen. Bij loopbaanbegeleiding is. Een kort geding is een civiele procedure waarbij een zaak met spoed moet worden behandeld.


Lees de heldere uitleg van Schenkeveld . In dit woordenboek vind je uitleg over de bekendste begrippen en woorden rond. Lees meer over de gevaren, gevolgen en behandeling van aderverkalking. FMD patiënten woordenboek.


De desbetreffende radio-isotoop is gebonden aan een soort eiwit, . Geen resultaten gevonden in de categorie Woordenboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts