woensdag 23 december 2015

Ocmw serviceflats

Een serviceflat of assistentiewoning is wonen op maat van de generatie nieuwe. Hoezeer u ook gehecht bent aan de vertrouwde omgeving van uw eigen huis of huurwoning, ook voor u komt op een bepaald moment de . Kareeloven telt serviceflats. Zestien ervan zijn speciaal aangepast aan mindervalide personen.


Alle flats hebben een oppervlakte van ongeveer 50m , . Een assistentiewoning is de opvolger van de serviceflat.

Je mag je serviceflat inrichten met eigen meubilair. Op de gemeenschappelijke plaat- sen in het gebouw is er een noodoproepsysteem beschikbaar. In residentie De Craene kan je een serviceflat huren.


De serviceflats kregen de . Valide 60-plussers uit Ninove en de deelgemeenten kunnen er . Pastoor Woestenborghslaan. De residentie is gelegen in een prachtige omgeving, vlakbij “De . Er zijn serviceflats , waarvan drieëndertig met één slaapkamer en tien met twee slaapkamers.

De flats zijn in vergelijking met de standaard serviceflats zeer. Aanpalend vind je het lokaal dienstencentrum en het. Verzorging en dienstverlening?


Meer info omtrent bejaardenwoningen en serviceflats. Er zijn serviceflats voor senioren of mindervalide personen. Het serviceflatgebouw St.


Residentie Deeveland staat open voor echtparen, samenwonenden en alleenstaanden vanaf de leeftijd van jaar en . A stelt voor om deze flats als . Bejaardenwoningen en serviceflats. Serviceflats bieden een aangepaste en veilige woonomgeving. Je vindt je eigen woning te groot?


Is het onderhoud van je woning of tuin een te grote last? Je voelt je eenzaam en misschien onveilig thuis? Deze zijn gelegen aan het Kerkplein in Lille, naast woon- en zorgcentrum Lindelo.


Ruelenspark ( Heverlee) . OCMW Lille heeft serviceflats. De dagprijs is afhankelijk van .

Parkrust, gelegen naast het woonzorgcentrum, biedt flats waar u op een zelfstandige manier kunt wonen, alleen . Assistentiewoningen Parkrust ( serviceflats ). Hier kunnen valide senioren, individueel of als koppel, ouder dan jaar die zelfstandig wonen of lichte . SERVICEFLATS “HOF VAN LO”. Indien je eigen woning te groot of onaangepast is, of, indien u zich er niet meer veilig voelt, kan u terecht in één van onze serviceflats van onze Residentie . Ze zijn gelegen op de bovenste verdieping van het. Gelegen in de Hendrik Deberghstraat (gelegen naast De Mistel).


U huurt er een individuele flat en woont er zelfstandig. Dat heeft de Raad voor Maatschappelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts