donderdag 4 februari 2016

Herdenking armeense genocide assen

Erkenning van de genocide en het gezamenlijk herdenken ervan is een stap in die richting. In Nederland is in Assen een monument. Armeense genocidemonument in Assen. In Assen werd vandaag de. En voor het eerst doen nazaten van daders en slachtoffers dit samen.


Herdenking armeense genocide assen

De demonstranten willen dat de Nederlandse regering . In een stoet werd er over de. Herdenking bij het genocide monument in Assen. De herdenking is georganiseerd door de Samenwerkende . Het monument in Assen staat op het terrein van een kerkhof, ook niet erg zichtbaar.


Woensdag is op begraafplaats de Boskamp in Assen vanaf 12. DE ARMEENSE GENOCIDE ” van Taner Akçam. Dit jaar zullen in Assen voor het eerst ook Turkse en Koerdische. Peter van Dalen was aanwezig bij een herdenking in Almelo, Joël Voordewind in Assen en Arie Slob in Armenië. Ik had tot aan dat moment.


Herdenking armeense genocide assen

Onderstaand de tekst van de . Op begraafplaats de Boskamp in Assen wordt er ook stilgestaan bij de . Maar sinds 20staat het er en Romanshuk leidt zelf de herdenking. ASSEN - Het omstreden monument ter herdenking van de. Volgens Hennis zijn er bij herdenkingen in Assen en Almelo hoge . ChristenUnie en Tweede Kamerlid Harry van Bommel van de SP waren aanwezig bij de herdenking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts