maandag 14 december 2015

Kerkomroep sionkerk ede

Bewust of min of meer toevallig bent u/jij terecht gekomen op de website van de wijkgemeente Sionkerk van de Hervormde Gemeente te Ede. Hieronder kunt u de kerkomroep via de computer beluisteren. Molenaar - Sionkerk - Proosdijerveldweg - Kerktelefoon kanaal 5 . Hulp nodig bij het gebruik van deze website? Op de pagina Veelgestelde Vragen kunt u nakijken hoe u de kerk en de uitzending kunt . Reguliere kerktijden: 09: en 17:00.


Bekijk het beroepingswerk van deze gemeente. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Rehoboth, het Kerkelijk Zalencentrum voor heel de Hervormde gemeente, ligt in het centrum van Ede. De Sion Kerk gemeente is de . De Sionkerk is te vinden op Renes 12 39JW en de Achthoek op Molenweg 39CJ.


Ede , De Ark, Kerkomroep. Onze kerkdiensten zijn ook via internet te volgen op de website . Oud Gereformeerde Gemeente Ede. Ons kerkgebouw, de Sionkerk , staat aan de Romanohof in de wijk Prinsenland. Elke zondag zijn er twee kerkdiensten en ook op een aantal woensdagavonden.


De Sionkerkgemeente is een gemeenschap van Christenen en daarmee onderdeel van de Kerk van Christus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts