dinsdag 29 december 2015

Hhk elspeet

U wordt hierbij uitgenodigd om de erediensten te bezoeken in onze kerk. U kunt hier de kerkdiensten live meeluisteren. Hiervoor is geen wachtwoord nodig.


Normaal start de uitzending automatisch op. Klik op onderstaande afbeelding om direct de dienst mee te luisteren.

Als u opgeslagen diensten wilt terug luisteren dient u ingelogd te zijn. Pieters is donderdagmiddag bevestigd als predikant van de hersteld hervormde gemeente (hhg) in Elspeet. Pieters, predikant van de hersteld hervormde gemeente (hhg) te Garderen , heeft het beroep aangenomen dat op hem was uitgebracht . Woensdag oktober hopen de verenigingen van de HHK - Elspeet weer hun jaarlijkse verkoopdag te houden.


Deze verkoopdag wordt in en . Wiederhergestellte Reformierte Kirche. De hersteld hervormde gemeente in Elspeet was maar heel even vacant sinds het emeritaat van ds. De HHG Elspeet is van mening dat zij hun opnamen niet meer openbaar willen delen.

De proef die wij met hun zijn aangegaan om de. Veluwe zingt Psalmen - HHK Elspeet - Samenzang Elburg. NUNSPEET - Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben een verklaring van geen bezwaar afgegeven voor de bouw van de kerk van de . John Lapré bij zijn moeder in Elspeet. Niet iedereen in Elspeet waardeert dat.


De verenigingen van de HHK - Elspeet houden weer hun jaarlijkse verkoopdag. Possible delivery methods: Postal service The Netherlands, Afhalen, Shipping . Bijna 4verschillende wijnen, deels eigen import. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Kies voor ervaring en toegewijde vakmensen. Bij Van Manen hebben we tientallen jaren ervaring in het ontwerpen en maken van maatwerk kerkinterieurs.


The following other s use this file: Usage on de. Wij hebben een heerlijke collectie rosé wijnen van uiteenlopende wijnhuizen. Van mooi stevig tot heerlijk fris, we hebben het allemaal.


De avond wordt gehouden in de HHK in Elspeet. Buis zal de leiding hebben over deze avond en een meditatie verzorgen over het . CGJ Laudate Deum te Apeldoorn o.

Ga dan mee met de zomeravondwandeling van H. Vierhouterweg in Elspeet te vertrekken. De Fontein, Nijkerk za nov. Grote kerk te Heusden met. Julianakerk te Dordrecht. Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Elspeet.


Welkom in onze erediensten. Hervormde kerk, Heusden za nov. Omschrijving , HHK Elspeet. Algehele leiding door ds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts