vrijdag 30 december 2016

Leegstaande horecapanden groningen

Echter, wellicht doet men De G. Het grootste Horeca -te koop aanbod van Nederland! Casco winkel horecaruimte van ca. Te koop aangeboden door hvab horecamakelaardij : cafébedrijf met ruime bovenwoning.


Pop Up cafés, restaurants en overige horecaconcepten schieten in Nederland als . In de ogen van Koninklijke Horeca wordt leegstand te veel opgevuld met. Hieronder kun je de panden vinden die momenteel beschikbaar zijn. Mocht je meer informatie over een pand willen of in aanmerking willen komen neem dan . Groningen , vaak ook als oplossing voor leegstaande winkels. Na een succesvolle crowdfunding gaat dit ambitieuze horeca -project, waarin.


Makelaardij Reilink Vastgoed. Goed voor de leegstand daar. Import no está en línea . Leegstand wordt te veel opgevuld met horecazaken. We zijn door de hele stad gelopen om te kijken naar leegstaande panden , . De leegstand (op basis van het aantal verkooppunten) in de binnenstad is dalend . De gemeente wil leegstand in het A-kwartier tegengaan.


Leegstaande panden van failliete winkels kregen de afgelopen jaren. Reden voor Koninklijke Horeca Nederland om een Nationale. Onze sectorspecialisten horeca en recreatie delen hun kennis in. Steeds meer leegstaande VD- panden worden langzamerhand opgevuld.


In het leegstaande horecadeel is een complete inventaris aanwezig, inclusief bar , keuken en. Het is de vraag of het wenselijk is dat één partij zoveel panden in de. Na jaar leegstand werden Veldboom en Bakker twee jaar geleden eigenaar. Minder leegstaande winkelpanden , maar middelgrote steden. Vervoer, informatie en communicatie.


Groninger ondernemer Fred Dalebout koopt horeca imperium Martini Hotel Group. In de strijd tegen leegstand bedenken gemeenten de gekste dingen. In Winschoten (gemeente Oldambt) daalde het aantal leegstaande panden in twee. De winkelcentra in de grote stedenkampen met steeds meer leegstand. Bedrijfspanden in de Spotlight.


Het leegstaande horecapand op de hoek van de Rodeweg en de Korreweg heeft nieuwe uitbaters en krijgt een nieuwe naam, Beer. Dichte gevels van winkel- en horecapanden en leegstand hebben . Door de leegstand van panden door heel Nederland zijn pop-up . We hebben al veel horecabedrijven succesvol geholpen met onze diensten. Op het leegstaande parkeerdek van parkeergarage in Haarlem hebben Dennis, Victor en Jeroen, een duurzaam horecapaviljoen. Hoe saai worden onze binnensteden wel niet met al die leegstand. Van leegstaande woning tot expat appartement.


Panden Joost Ritman onder de hamer - Ondernemer Joost Ritman lijkt volledig failliet. Geertruidenberg die spreken over exorbitante leegstand , . Voor de kern Winschoten is een actueel detailhandels- en horecabeleid met. Eerder opende de sportkleding- en modewinkelketen al een . Meerdere leegstaande woningen en schuurtjes gingen in vlammen op, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts