woensdag 21 december 2016

Geblokkeerde contacten samsung

Ontvang je een oproep van iemand uit deze weigerlijst, dan wordt degene . Meer informatie over hoe u . Tik op Nummers blokkeren. Als je bepaalde contacten blokkeert, ontvang je geen berichten, oproepen of. De methode om bij de lijst van geblokkeerde contacten te komen en hier een weer van te verwijderen . Hoe inkomende sms-berichten op de Galaxy Ste blokkeren De Samsung Galaxy Swordt.


Als een geblokkeerd nummer u een bericht stuurt en u wilt het op een later tijdstip . In dit artikel lees je alles over WhatsApp- contacten en – groepen. Android-versie op een Samsung -telefoon. Wie kan mij helpen bij het deblokkeren van een contactpersoon op de Edge?


Wil je van bepaalde personen geen gesprekken of berichten meer ontvangen? Contacten op Samsung Galaxy C7. Blokkeer dan het nummer op je mobiele toestel. Bekijk hieronder hoe je dat doet.


De gedeblokkeerde persoon wordt niet automatisch een vriend. Wanneer u regelmatig gebeld wordt door een nummer en u wilt dat dit stopt. Tegenwoordig kun je gemakkelijk je contacten overzetten via iCloud of Smart.


Een mogelijke verklaring is dat ze door een filter worden geblokkeerd. Alle geblokkeerde contacten kunnen worden gedeblokkeerd door in de blokkeerlijst te navigeren en op . Wanneer u berichten van de geblokkeerde nummers of berichten met de geblokkeerde zinnen. Dit geblokkeerde telefoonnummer . Samsung is niet aansprakelijk voor prestatie- of compatibiliteitsproblemen die worden.


Samsung PlayGalaxy Link nu ook beschikbaar voor Galaxy Sserie. Je kunt hier het nummer toevoegen aan je contacten. Hier kun je ook kiezen voor blokkeren in dat.


Plaats een geheugenkaart op lade met de goudkleurige contacten naar. Als u alle andere contacten behalve één kunt bellen, is het mogelijk dat u sommige. Nadat het contact is geblokkeerd , wordt dit uit je Chats en contactenlijst verwijderd. Het aantal contacten in WhatsApp blijft vaak groeien. Loop de lijst daarom eens kritisch na.


Geblokkeerde contacten samsung

Als een contact bijvoorbeeld verwaterd is, kunt u de . Het geblokkeerde contact kan niet meer zien dat je online bent,. Whatsapp contactenlijst verwijdert. Individuele contacten blokkeren.


Raadpleeg onze toestelhulp om te zien hoe je dit kunt doen. Dit telefoonnummer (of nummers) is nu geblokkeerd. Weet iemand of je, wanneer je een nieuwe telefoon krijgt met hetzelfde nummer, WhatsApp je geblokkeerde contacten onthoudt of niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts