donderdag 22 december 2016

Kerkomroep nl zuidlaren

Kerkomroep nl zuidlaren

Hulp nodig bij het gebruik van deze website? Op de pagina Veelgestelde Vragen kunt u nakijken hoe u de kerk en de uitzending kunt . Voor vragen of het doorgeven van storingen kerkomroep @laarkerk. De wekelijkse kerkdiensten van de Dorpskerk worden uitgezonden via internet. De diensten kunnen tot een aantal weken na . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Via deze site kunt u live mee kijken met een kerkdiensten van verschillende kerken, of opnames van eerdere diensten bekijken. Via de Kerkomroep App vindt u alle kerken die gebruik maken van het kijk- en luistersysteem van sIKN. FUNCTIES - Zoek naar kerken op basis naam, plaats, . Kerkdiensten Home Assistant Overzicht van. Aarlanderveen, Gereformeerde Kerk, Kerkomroep.


Kerkomroep Optreden Nynke. Zuidlaren , GKV Kandelaarkerk, Kerkomroep. IKN is in 20gestart met de ontwikkeling van Internet-technologie voor kerktelefoon in Nederland en is de marktleider op het gebied van kerkomroep. We organiseren leuke evenementen zoals de 'Kinderfeestweek'!


Ontbrekend: zuidlaren Links GKV de Bron - Harkstede https://gkvharkstede. Dit organiseren we in samenwerking met de vrije baptisten de Ontmoeting. Church Services in the Netherlands Woonwagen Zending Nederland.


Dominicaanse orde Nederland Emmausparochie Evangelische gemeente . Al onze diensten worden online opgeslagen en je kunt ze live beluisteren via kerkomroep. Door op deze link te klikken, kan je de opgeslagen kerkdiensten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts