woensdag 31 december 2014

Workshop wilde bloemen

Workshop wilde bloemen zomerkrans. Beleef en ervaar het heerlijke buitengevoel! Tussen het hooi, de geiten, korenbloemen en kamille een zomerse krans. Tijdens deze workshop behandel ik mijn favoriete eetbare wilde planten en bloemen. Ik vertel waar je op moet letten bij wildplukken en we gaan samen naar.


Je start de workshop met een kleine wandeling doorheen een deel van de. Na de wandeling gaan we samen een boeket maken met wilde bloemen en . Het was een leuke uitdaging om elk seizoen de workshops te bedenken en. En ook het zelf plukken van wilde bloemen voor een zomerkrans. Raadpleeg de evenementenpagina voor huidige workshops. Leef jij je graag helemaal uit in de vrije natuur tussen de dieren en wilde bloemen ? Deze workshops zijn geschikt voor kinderen tussen - jaar.


April is de maand om te genieten van de voorjaarskleuren, de wilde bloemen , de zachte kleuren in de kloven en de turquoise . Dagvers, biologisch en geleverd in Gent. Onze bloemen zijn onbespoten en behouden hun wilde , natuurlijke karakter en. Blommapart helpt u graag verder!


Workshop wilde bloemen

Klik hier om vrijblijvend een afspraak te maken. Ik help je graag op weg met enkele basistechnieken van waaruit je je eigen verhaal met bloemen kan vertellen. Bij Teetún de Hollen kun je in het naastgelegen land wilde bloemen plukken. De workshop bloemschikken met wilde bloemen start om 11:en 15:uur. De kosten hiervan bedragen 1per persoon.


Ons workshop team bestaat uit fotografen Merette Kuijt, Isis Sturtewagen en Ilka. Maandelijks organiseer ik een workshop bloemschikken. Tijdens de wildpluk- workshop ga je onder begeleiding van wildplukker Ellen. Heerlijk als je dwalend door de natuur het natuurschoon beter bekijkt.


WILDFLOWER WORKSHOP Bloemschikken tuttig? In deze workshop door professioneel illustrator Esmée Winkel leer je alles. Wilde bloemen op jullie feest? Wie wil weten welke planten en bloemen eetbaar zijn, mag deze workshop niet missen.


Accommodatie en kosten fotografie workshop Dordogne. Misschien leerde je MINO kennen in een workshop , probeerde je een diy uit die je. Tijd voor lenteverhalen over lekker onkrui eetbare bloemen en medicinale planten. Aan de slag met wilde kruiden en bloemen in de omgeving van de zegersloot. Heel Holland was aan het zaaien dit jaar.


Workshop wilde bloemen

Wandelworkshop Ontdek je (natuur)talent. Deelnemen aan de workshop kost € 25. Dit jaar verzorgt de Shinrin Yoku Academy workshops wildplukken op. Er zijn hier geen honden en de wilde kruiden en bloemen zijn niet vervuild door verkeer.


Cursussen en workshops van Viator in Chalkidiki. Olijven, wijngaarden, wilde bloemen Oude geuren met mythen, geschiedenis, oorlogen, cultuur. Lekker buiten aan de slag met wilde kruiden, bloemen , paddestoelen, vlees en vis! Zoet of hartig, we bereiden alles boven vuur. Ik wilde laten zien dat het anders kan.


Ik hou ook van dansen, liefst in de regen , de ochtendmist over de velden, de geur van dennenbomen en wilde bloemen. MiFleur it s all about you! Eigentijds online bloemenatelier met stijl! Met focus op duurzame en seizoensgebonden bloemen. Dwingelderveld in Ruinen en plukken wilde bloemen en kruiden.


BIZZY is het project waarbij schoolkinderen de groei van wilde bloemen stimuleren om de bijenpopulatie vele handjes . Ontdek de wereld van het wildplukken tijdens deze cursus. Belangrijk onderdeel van de cursus is het koken met eetbare planten. Van imkercursus tot bloemen voor bijen.


BIJzondere workshops en uitjes. Bijenkoningin is aanstekelijk en jij leert wat ook je kan bijdragen om wilde bijen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts