woensdag 31 december 2014

Fc purmerend uitslagen

Purmerend (zaal), Volendam ZVV (zaal), - 1. Al met al een weekend met mooie uitslagen en veel strijd op het veld. Sporting S-vvv Westzaan 2-3. De minuten die de scheidsrechter als blessure tijd liet spelen bracht geen verandering in de uitslag. Zowel letterlijk als figuurlijk. Vandaag de plaatselijke . Vlak voor tijd werd er nog keer gescoord en werd de einduitslag 1-7.


B, Oosthuizen, SDOB, 1-1. A, Ilpendam, Monnickendam, 0-5. FC Uitgeest (zon), Zaanlandia (zon), - 1. FC Zaandam (zon), SDOB (zon), co, 1-1. FC Velsenoord is verheugd dat het met Brian Tevreden een trainer heeft. Deze vinden plaats op de Toekomst, maar ook op locatie.


Vrijdag avond augustus en . Cursief weergegeven uitslag betreft een tussenstand . Amateur voetbal westwestuitslagen standen programma KNVB. De uitslagen zijn nog niet bekend. IVV met zicht op de tweede periodetitel . Gezien de uitslagen zijn de kansen op de voorjaarstitel er nog volop aanwezig.


Zaandijk JO15- Almere FC JO15- co, 4-2. Postcode Loterij is het elk weekend feest. In een straat of wijk ergens in Nederland. En elke maand vallen er honderdduizenden prijzen. Onze Gezelle O11-- FC Castricum O11-uitslag 2-7.


FC Amsterdamse Bos Ouderkerk sv. Volg hier al het nieuws, statistieken en samenvattingen over de Keuken Kampioen Divisie. Kaartverkoop FC Volendam.


Fc purmerend uitslagen

FC Groningen Nieuws - Het grootste overzicht van het laatste nieuws over FC Groningen met RSS feeds. Al het FC Groningen voetbal nieuws verzameld uit meer dan 3online. HOOFDKLASSE B: HZVV – AJAX 1-2.


Uitslagen zaterdag maart. Hheeft zich na de blamage in Spierdijk ijzersterk opgericht. Gaetan Manach (Team Orlando) C-klasse – Jabir Karkach (Karkach Gym) vs. FC Blauw-Wit Beursbengels, -, ASV De Dijk.


Fc purmerend uitslagen

Alle clubs, uitslagen , historie van de Europese competities van het s. Ook het komende seizoen is Univé de naamgever van de Jongsenioren Competitie. Al voor het 8e seizoen en vanaf de. Bekijk de voorbeschouwing. Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur: uitslag F1.


FC Den Bosch-verdediger Mats Deijl wil nu wel eens winnen op De Toekomst. SDZ JO12- OFC JO12- co. VVC fc JO15- OFC JO15- co. EVC (zon), Purmerland (zon), - 7. De VU is een maatschappelijk betrokken onderzoeksuniversiteit, in Amsterdam, in het hart van het internationale zakencentrum de Zuidas. De Kampioenen boekenpakket.


Het laatste voetbalnieuws, transfergeruchten en livescore!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts