woensdag 10 december 2014

Serviceflats 2000 antwerpen

Ontdek alle serviceflats te huur en te koop in de provincie Antwerpen. Residentie Van Rijswijck. Serviceflats De Zwarte Neus. Op zoek naar een bepaalde serviceflat ? Gebruik onze zoekmachine met filter om uw serviceflat te vinden!


Vernieuwde serviceflat met hoogstaande afwerking. We hebben huurwoningen voor je zoekopdracht serviceflat antwerpen , met. De bouw van het nieuwe dienstencentrum Cadix en serviceflats op het Eilandje in Antwerpen.


Het Huizeken van Nazareth. Maak kennis met onze serviceflats Cadix in Antwerpen. Al meer dan jaar werkt Bart in de zorgsector, waarvan de laatste jaar bij . Regie Jeroen Maes Auteur Jeroen Maes Cast Peter Bulckaen, Tine Priem, Karin Tanghe, Bianca Vanhaverbeke, Jeroen Maes Mariette Vandecasteele wordt, . Ruime assistentiewoningen, die u naar wens kunt inrichten. Ouderenzorg in een aangename, groene omgeving. Sterrenservice met Scheldezicht.


Serviceflats 2000 antwerpen

Schelde is een exclusieve residentie met prestigieuze assistentiewoningen, ontworpen door sterarchitect Vincent Van . De Antwerpse politie heeft begin deze week een jongeman opgepakt die verantwoordelijk wordt geacht voor minstens acht inbraken in . Een modern woonzorgcentrum aan het water op het Eilandje in Antwerpen. De knusse kamers en de ruime en lichte assistentiewoningen zijn voorzien van alle. In de nieuwe woonwijk Groen Zuid te Hoboken voorziet het Zorgbedrijf Antwerpen een zorgcentrum.


OCMW Antwerpen ( Zorgbedrijf Antwerpen). U hebt talloze opties, maar serviceflats laat u beter links liggen. Contactinformatie , telefoon, e-mail, adres. Woonzorgcentrum OLV Antwerpen. Van harte welkom op de webstek van woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw van Antwerpen , kortweg OLV Antwerpen.


Cadiz op het Eilandje in Antwerpen. Een assistentiewoning – vroeger ook wel serviceflat genoemd – biedt u niet alleen . Beste Edith, Graag had ik meer informatie ontvangen omtrent een service flats met ref. Dan zijn de serviceflats Cadix op het Eilandje slim gezien. Erkende serviceflats , al dan niet gekoppeld aan een. Adres waar nadere inlichtingen . In dit serviceflat woont u modern en comfortabel en bent u slechts één druk op de.


Gasthuiszusters van Antwerpen. MOOI GERENOVEERDE SERVICEFLAT ! Nieuw Zuid Antwerpen Nieuw Zuid is een visionaire stadsontwikkeling op een. Nieuwbouw woon- en verzorgingstehuis (bedden) met dienstencentrum en serviceflats (23). Vacatures van Ennea (woonzorgcentrum en serviceflats ). Moderne serviceflat : klaar om te bewonen of te verhuren!


Serviceflats 2000 antwerpen

Adviseur Wonen bij Klantendienst - Zorgbedrijf Antwerpen. Image for Zorgbedrijf Antwerpen. Ook serviceflats voor bejaarden kunnen een “godshuis” (thans “rusthuis”) zijn:.


BOA NEWS is een nieuwswebsite over theater, showbizz en cultuur uit vlaanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts