maandag 29 december 2014

Hondenschool oostkamp

Hondenschool oostkamp

We willen dat onze hondenschool een hondenschool is waar je niet alleen kennis opdoet maar. Tezamen met mijn honden plezier beleven en africhten is een grote passie . Van harte welkom op de vernieuwde website van hondenschool De Gezellige Blaffers. Vaak krijg ik, als dieren gedragstherapeut de vraag, net als de dierenarts, of het zinvol is om met de hond naar de hondenschool te gaan. Een groep hondenliefhebbers die een hondenschool uitbaten,.


Hondenschool oostkamp

Houtland - Prijs: € gratis. Oostkamp , Ontmoetingscentrum de RAAT. Naast de individuele lessen heb ik ook een hondenschool , waar ik groepslessen in gehoorzaamhei frisbee en agility geef. De groepslessen vinden plaats op . HONDENSCHOOL DE LIEREMAN uit Oud-Turnhout.


HS De Liereman - Aanleren van gehoorzaamheid en het socialiseren van hond en geleider zonder uit het oog te verliezen dat je hond je beste vriend is. Puppyles, 19utot 19u3 14utot 14u30. Beginners, 19utot 20u1 14utot 15u15. Hogere groepen, 20utot 21u0 15utot.


Hondentrainer nodig in Sint-Michiels? De beloningsgerichte hondenschool van West Vlaanderen. Altijd binnen oogopslag het allerlaatste nieuws uit Houthalen-Helchteren.


Mis vanaf nu helemaal niks meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts