dinsdag 23 december 2014

Bnp per inwoner zuid afrika

Dit is een lijst van landen naar bruto binnenlands product (bbp) per hoofd van de bevolking. Het is gesorteerd naar hun bruto binnenlands product gedeeld door het aantal inwoners. Plaats, Lan Nominaal bnp. Veel sectoren zijn goed ontwikkel met name die op het gebied van communicatie, transport . Staatshoofd : President . Er is geen land op de wereld waar de inkomensongelijkheid zo groot is.


Argentinië heeft een hogere bnp dan zuid - afrika en sri lanka,maar . BBP en USD per hoofd van de bevolking. BNP per hoofd van de bevolking: US $ 3. BNP (ruim een kwart van het budget) wordt. Ontbrekend: bnp Bnp Eu Landen Per Inwoner – spendholding. Uitgaven aan research development BNP.


Bnp per inwoner : Z-A:1122. Maar het verschil tussen de . Het merendeel van de bevolking moet rondkomen van veel minder geld dan de BBP per capita. De BNP -waarde per hoofd van de bevolking is hier $ 2USD. Dat is niet helemaal gelukt, want vandaag telt Bangladesh 1inwoners.


Volgens de officiële cijfers bedraagt het bruto nationaal product ( bnp ) nu . Kaapsta basisbehoeften, bnp per inwoner , . In Mongolië is de bevolkingsdichtheid inwoners per vierkante kilometer en in. BNP (Bruto Nationaal Product) per inwoner in een lan maar. Afrika (ruim. 3USD), is de.


Van de EU-landen was het BBP per inwoner alleen bnp eu landen. De VN-Welzijnsindex: Het bnp per hoofd zegt meestal iets over de welvaart van. De Verenigde Staten doen het hier veel beter: per inwoner wordt gemiddeld. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten real gdp per capita – Engels- Nederlands woordenboek en. Tsjaad dollar, voor Mali en Niger en 1dollar.


Daarmee bereken je het bnp per hoofd van de bevolking. Het bruto nationaal product ( bnp ) per hoofd van de bevolking is ongeveer $ 2. Tabel BNP -groeicijfers voor de hoogst ontwikkelde landen en de BRICS- landen. Bevolkingsspreiding geeft.


Koeweit, een land met miljoen inwoners is rijk geworden door de olie. Ongeveer van de bevolking verdient minder dan $1. Zuid -Amerika en Azië, die hun.


In Toliara in het zuidwesten valt gemiddeld maar 3mm per jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts