vrijdag 26 december 2014

Hoeveel is een aantal

Er is aan mij gevraagd vrijdag een aantal ballonnen mee te nemen. Hoeveel zal ik er dan mee nemen? Toegevoegd na minuten: . Zowel een aantal mensen waren te laat als een aantal mensen was te laat is correct. Een aantal mensen is het onderwerp van de zin.


Hieronder vind je betekenissen van het woord aantal.

Je kunt ook zelf een definitie van. In de praktijk geeft aantal een telling . In het geval van onze databundel geeft het aantal bytes aan hoeveel data je hebt. Hierbij wordt onderscheid gemaakt uit KiloBytes, MegaBytes . Daarna vraagt hij de patiënt om te tellen hoeveel schijfjes hij in totaal in het . Een OR mag ook zelf bepalen hoeveel leden het heeft. Vermenigvuldig de gebruikelijke dagelijkse inname met 4. Op basis van aantal woorden Type of kopier de tekst van uw speech in het .

Een gezonde baby kan perfect de hoeveelheid en het aantal voedingen bepalen. Voed een baby daarom wanneer hij erom vraagt. Het zijn de leerdoelen die het aantal uur training bepalen.


Met de hier gepresenteerde nieuwe cijfers kan het CBS laten zien hoeveel mensen ergens op een bepaald tijdstip zijn en dat vergelijken met het aantal. Bekijk hier de cijfers van mensen die verslaafd zijn en in behandeling . Stel, het Word- document is klaar. Wil je gaan kitten maar twijfel je over het benodigde aantal ? Volgens de Nationale Politie kan het aantal agenten op straat elke dag. Dit zijn landen of staten die volledig heersen over zijn grondgebied.


We krijgen van klanten regelmatig de vraag hoeveel beveiligers er minimaal aanwezig moeten zijn bij een evenement. En of dit aantal wettelijk is vastgesteld. Bovendien is de mate van de verandering van het aantal besmette personen evenredig met het . Als je aan de slag gaat als jobstudent, moet je erop letten dat je een aantal wettelijke grenzen niet overschrijdt. Je hebt 4uur per jaar waarin je mag werken . Aantal liters verf berekenen. Bereken hier hoeveel verf je nodig hebt.


Dit is afhankelijk van de bedoelde . Steeds meer mensen hebben een motorrijbewijs.

Vorig jaar slaagden ruim 27. Dat is het hoogste aantal. Dat kan op verschillende manieren. Maar bij het bepalen van de manier van bedrijfshulpverlening en het.


En natuurlijk hangt dat helemaal af van hoeveel spullen je hebt. Een exact aantal is dan ook niet te geven. Dat grote verschil komt doordat het natuurlijk.


Het aantal verhuisdozen op basis van de ruimtes of op het aantal mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts