dinsdag 20 augustus 2019

Kerkdienst meebeleven

Via deze site kunt u live mee kijken met een kerkdiensten van verschillende kerken, of opnames van eerdere diensten bekijken. Klik hier om naar de live uitzending te gaan. Gift De website waar we . Welkom op de site van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Hoogeveen. Hier vindt u informatie over onze kerk , de mensen, de kerkdiensten , het gebouw en . U bent hartelijk uitgenodigd om onze diensten in Alblasserdam of Nieuw-Lekkerland mee te maken. Indien dit voor u niet mogelijk is kunt u de . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Kerkdienst meebeleven

Er zijn verschillende manieren waarop de kerkdiensten live kunnen worden meebeleefd. De kerkdiensten van de Lidwinakerk worden uitgezonden via het internet. Normaal gesproken zijn er diensten op zondagmorgen . Op deze pagina kun je onze kerkdiensten meebeleven. Dankdag voor Gewas za nov. Voor degenen die niet kunnen komen naar de kerkdienst is er ook de mogelijkheid om deze live mee te beleven.


Kerkdienst mee- of terugkijken. We heten je ook graag van harte welkom in onze kerkdiensten op zondag. Kleine Kerk Veere, Kapellestraat 27. Ook als u er niet zelf bij kunt zijn, kunt u onze kerkdiensten meebeleven. Als bezoeker van de Jozefkerk kunt u op onderstaand . De kerkwebradio blijft zoals het is, maar degenen die de kerkdienst ook met beeld willen meebeleven krijgen die mogelijkheid via . Kunt u tijdens de kerkdienst zelf niet aanwezig zijn in het Kerkgebouw of wilt u. Kerk tv is òf uit de Emmakerk òf uit de Wilhelminakerk.


Kerkdienst meebeleven

Bij Kerk radio kunt u kiezen uit verschillende . KerkTV, thuis de kerkdienst meebeleven ! Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke en betrouwbare oplossing voor kerkTV? Onze kerkdiensten zijn via deze pagina live te beluisteren. Ook bieden we vanaf nu de mogelijkheid om live mee te kijken via ons online . Achteraf kunt u de diensten via deze website of via de website van kerkomroep. U kunt kerkdiensten meebeleven via kerkomroep.


Wilt u meeluisteren of meekijken? Voor mensen die, om welke reden dan ook, niet in staat zijn om naar de Immanuelkerk te komen, bieden we de mogelijkheid aan om thuis de kerkdienst live of . De diensten in onze kerk worden live uitgezonden via . Zieke of oudere leden en vrienden die de kerkdiensten niet kunnen bijwonen, kunnen een. In een preek gaat het erom uit te leggen wat dat voor je leven van vandaag betekent. Er is een taxidienst voor vervoer van en naar de wekelijkse kerkdiensten voor mensen zonder geschikt eigen vervoer.


Kerkdienst meebeleven

U kunt, wanneer u wilt, ook kerkdiensten meebeleven via de kerkradio op internet. Iedere zondag hebben we tweemaal kerk. Tot jaar na opname is het mogelijk om diensten terug te kijken na aanvragen van . Bent u niet in staat bij de kerkdienst aanwezig te zijn?


Austin Friars London EC2N 2HA UK. Kunt u de kerkdienst niet persoonlijk meebeleven ? Deskundigen van de kerk plaatsen het toestel bij u thuis en geven uitleg over het gebruik. Fijn dat u mee wilt luisteren naar de kerkdiensten van de Hervormde Gemeente uit Oud-Beijerland.


Live of achteraf de kerkdienst meebeleven. Voor iedereen die niet in staat is een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts