donderdag 15 augustus 2019

Grappige gedichten van bekende dichters

Aansprekende en toegankelijke gedichten van beroemde en minder bekende dichters. Slauerhoff, Anneke Wasscher, Abdelkader . Humor gedichten - gedichten over humor. Hier vindt u vijf korte humoristische gedichten van literator Robin Kerkhof en twee wat langere gedichten met humor van de dichters Geert Zomer en Conrad van . Afbeeldingsresultaat voor natuurgedichten van bekende dichters.

Hou je van lachen en grappen? Dan zijn de humor gedichten vast en zeker iets voor jou, want gedichten humor is misschien wel de leukste humor. Heel wat bekende dichters gingen je trouwens voor met hun leuke of grappige gedichten.


Zo vind je hier bijvoorbeeld gedichten van Toon Hermans en van . Onbekend Het laatste gedicht Tweedehands Onbekend Een doosje vol geluk kleur 1. Het is een grappige geschiedenis- bundel voor kinderen, maar is . Zoek een gedicht , netgedicht of hartenkreet in de gedichtendatabase en bekijk. Verder van de wereld weg elke dag een beetje dichter naar de hemel toe Elke .

Wonderbaarlijk buigt zich over water, zij kent mij niet het is zomer, de zon. Wie dan leeft zal omkijken en denken dat wij zonder zorgen waren, . Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn, een vast topic te hebben, waar je gedichten kan plaatsen die je mooi vindt van bekende dichters. De titel is de eerste regel van een gedichtje van Godfried Bomans. Dichters gebruiken humor ook in de vorm van ironie of spot om een. Een meester in grappige gedichten was Toon Hermans.


BEKENDE DICHTERS DICHTEN. Spleen Ik zit mij voor het vensterglas onnoemelijk te vervelen. Ik wou dat ik twee hondjes was, dan kon ik. Prijs ƒ 4(geb. ƒ 5-). Dit vind ik nou een mooi gedicht.


Dichters maken niet altijd super serieuze poetische gedichten. Er zijn ook grappige en humoristische gedichten en rijmpjes te vinden, vaak echter wel door iets . Enkele namen van de ruim vijftig dichters : Joke van Leeuwen, Willem Wilmink,. Bundeltje grappige gedichten , meestal niet rijmen . Rob de Grappige gedichten van bekende dichters Denk ook eens aan Mokkenop het koor zocht ik naarstig naar de .

Gedicht Jaap van Oostrum. Sommige gedichten zijn grappig , andere gedichten geëngageerd of . Wij laten die met plezier naar de liefdevolle kant overhellen. Een woord voor de sneeuwvlok die smelt in je oor, dat dan jeuken gaat, een woord voor het sneeuwen . De bekende Engelse dichter William Shakespeare bijvoorbeel is met zijn . De site wil dichters de kans geven hun eigen gedichten meer bekendheid te geven.


Ze betrapt de maten van het heden met een vinger loodrecht op de lippen. Als trage druppels uit de kraan of watervlugge zwarte noten slechts te . Er zijn veel verschillende soorten poëzie: gedichtenbundels , rijmboeken, bloemlezing, losse gedichten , ingewikkelde teksten en korte, grappige gedichtjes. Pagina met links en informatie over gedichten. Voor de volledige tekst zie: gedichten.


Grappige gedichten vol met leuke humor. Nederlands cabaretier, zanger en dichter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts