donderdag 1 augustus 2019

Assistentiewoning

Om je een optimale surfervaring te bieden, maakt onze website gebruik van cookies. Assistentie - appartement. Luxueuze appartementen met dienstverlening voor senioren! Bovendien heeft elk appartement een eigen ruim terras. Het is een kleinschalig project verdeeld over woonlagen en voorzien van instapklare en zeer mooi afgewerkte assistentiewoningen.


De assistentiewoningen verschillen niet van een hedendaagse appartement.

Iedereen kan een assistentiewoning kopen. Bij de aankoop wordt de . Recent appartement op de gelijkvloerse verdieping van Residentie. Huizen, appartementen , serviceflats, assistentiewoningen, penthouse of sleutel op de deur:. Te koop in Zwevegem, vlakbij Kortrijk.


Dit betekent dat je, in tegenstelling tot een assistentiewoning , pas voor de zorgcomponent betaalt als je die . Contacteer voor meer info. Het domein telt 1assistentie -flats en he. Eigenlijk hadden we principieel reeds gekozen voor een nieuwbouwproject in Aalst, ook voor een assistentiewoning , dicht bij onze woonst.

KASTEELDREEF : KWALITEITSVOLLE ASSISTENTIEWONINGEN IN EEN GROENE OMGEVING. Alle appartementen met assistentievoorziening zijn ruim bemeten en telkens . Vindt onderaan de nog beschikbare appartementen te koop ! Interesse om een assistentiewoning te huren? Verkoop van appartementen en assistentiewoningen op de site van het klooster. Sint-Vincentius-a-Paulo worden verbouwd tot assistentiewoningen. VIVID biedt een grote variatie aan appartementen.


In een erkende assistentiewoning kunt u, als 65-plusser, zelfstandig wonen. Wilt u een woning met zorgondersteuning huren of kopen , ga dan altijd goed na of het. Erkende, nieuwbouw assistentiewoningen te koop in het centrum. RESIDENTIE OETERPARK- DE BOUWWERKEN DRAAIEN OP VOLLE TOEREN ! Appartementen met leefterras.


LAATSTE ASSISTENTIEWONINGEN TE KOOP ! Uniek project gelegen in een authentiek en rustig kader te Zulte. Het volledige project bestaat uit woonentiteiten waarvan er nog slechts te koop zijn en . Wees welkom in onze moderne en lichtrijke appartementen , in het centrum van. Er zijn assistentiewoningen te koop , elk appartement is gemiddeld 68 . Uw huidige woning wordt echter te groot en te leeg, die trappen beginnen .

Deze prachtige duplex- assistentiewoning met één slaapkamer is idyllisch gelegen langs de dender nabij het centrum van Erembodegem. Bloemestraat combineert gezellige en uitgeruste assistentiewoningen met ruime gezinsappartementen. ERA heeft appartementen te koop in Zottegem.


Nieuwbouw assistentie appartement met terras op toplocatie. Het appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het is volledig uitgerust om bij veranderende omstandigheden levenslang te kunnen blijven wonen . De erkende assistentiewoning in de Drie Beuken Residentie te Kontich laat u genieten van een mooie, duurzame en tijd. Welkom in Residentie Rialto, het exclusieve project met erkende assistentiewoningen in het hartje van de koningin .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts