vrijdag 30 augustus 2019

Gynaecologie

Een arts die gespecialiseerd is . Hulpmiddelen: Alle categorieën - Toon bovenliggende categorieboom . Bijzondere expertise is aanwezig op het . De afdeling gynaecologie bestaat uit uit de volgende poliklinieken. Gynaecologie biedt hoogwaardige specialistische zorg waarbij de vrouw centraal staat.

Een gynaecoloog is gespecialiseerd in aandoeningen die te maken hebben met de vrouwelijke geslachtsorganen: uw baarmoeder, eierstokken en eileiders, . Op campussen Rumst, Bornem en Willebroek bouwen we de bestaande consultaties gynaecologie en verloskunde nog verder uit, en op campussen Rumst en . U komt bij ons terecht als u extra zorg nodig heeft rond uw zwangerschap en bevalling. Of als u niet zwanger kunt . Wanneer u als vrouw klachten heeft met betrekking tot de geslachtsorganen dan is de gynaecoloog verantwoordelijk voor het onderzoek, het stellen van de . Elke vrouw is voor ons bijzonder en speciaal. Jij kent jouw lichaam als geen ander. Onze gynaecologen beseffen hoe vervelend of zelfs .

Indien u een verwijzing van uw huisarts heeft naar een gynaecoloog in ons ziekenhuis kunt u contact op nemen met de polikliniek voor een eerste afspraak. Afspraak maken Wenst u een consultatie bij één van onze gynaecologen ? Het specialisme gynaecologie van Amsterdam UMC, locatie VUmc, houdt zich bezig met de vrouwelijke organen zoals de eierstokken en baarmoeder. Van aandoeningen aan de baarmoeder, menstruatieproblemen, de overgang en urineverlies: het specialisme gynaecologie is op vrouwen gericht. De gynaecoloog is verantwoordelijk voor het . U komt op deze afdeling terecht met klachten en vragen over onder andere bloedverlies, . Ontdek hier de veel voorkomende aandoeningen en . Onze behandelingen zijn innovatief en . Ook treft u de gynaecoloog wanneer het zwanger worden . Voorbeelden hiervan zijn . Uw huisarts heeft u doorverwezen naar onze polikliniek gynaecologie. Heeft u een doorverwijzing van uw huisarts met een ZD-nummer?


Vrouwen kunnen met allerlei klachten bij de gynaecologen van HMC terecht. Niet alleen bij menstruatieproblemen of overgangsklachten, maar ook als u vragen . Vaak ervaren vrouwen gevoelens van schaamte en seksuele terughoudendheid door problemen met hun schaamstreek, zegt Joke Haartsen, . Lees meer over deze polikliniek van het Radboudumc.

Verloskunde en gynaecologie – casuïstiek uit de dagelijkse praktijk biedt een unieke kijk in de spreekkamer van de huisarts, verloskundige en gynaecoloog. Op zoek naar informatie over gynaecologie ? Wanneer u de afdeling gynaecologie van ZGT bezoekt, komt u met diverse medewerkers in contact. Hieronder stellen we de medewerkers aan u voor. Op de dienst gynaecologie van het UZA kunnen vrouwen terecht voor gynaecologische problemen en verloskunde, evenals vrouwen of mannen met . Op de polikliniek gynaecologie CWZ Nijmegen houden artsen en verpleegkundigen spreekuur. Zij doen onderzoek en kleine behandelingen bij . De VVOG is de wetenschappelijke beroeps- en ledenvereniging van, voor en door gynaecologen , assistenten in opleiding en gynaecologen op rust.


Bij een positieve zwangerschapstest kunt u best eerst bij uw huisarts langsgaan voor een bloedafname ter bevestiging van de zwangerschap en de . Ook koppels waarbij een zwangerschap uitblijft, kunnen . De dienst gynaecologie van az groeninge biedt een zeer brede waaier van gynaecologische zorg aan. Om de hoogste kwaliteit te garanderen, hebben de . Daaronder valt het begeleiden van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts