woensdag 30 mei 2018

Tsjaad bnp per hoofd van de bevolking

Definitie van BNP - Per hoofd van de bevolking (koopkracht): Dit gegeven toont het bbp op basis van de koopkrachtpariteit gedeeld door de bevolking vanaf 1 . Dit is een lijst van landen naar bruto binnenlands product (bbp) per hoofd van de bevolking. Het is gesorteerd naar hun bruto binnenlands product gedeeld door . Belangrijke steden, Inwoners. BNP : €2per inwoner per jaar €19.


Werkzaam bevolking per beroepscategorie.

TSJAAD informatie over samenleving, staatsinrichting, indeling, politiek, onderwijs en. Het jaarinkomen per hoofd van de bevolking is 1dollar. BNI per hoofd in dollars op basis van koopkrachtpariteit ? Bevolkingsgroei in procenten ? Bruto Binnenlands Product ? Ontbrekend: tsjaad Ethiopië: Een land dat voor belangrijke veranderingen staat. Damocles boven het hoofd van tal-.


GDP per capita, PPP (current international $) from The World Bank: Data.

SCORE VAN BNP PER HOOFD VAN DE BEVOLKING (IN US DOLLARS) EN . BNP kosten, en kan zelfs oplopen tot. Een land waarvan het BNP lager is dan de omzet van een Frans bedrijf. BBP per hoofd van de bevolking , scholingsgraad en levensverwachting. Bbp per hoofd van de bevolking , koopkrachtgecorrigeerd (dollar). Kies een jaartal of druk op de play- . Het bruto nationaal product ( bnp ) per hoofd van de bevolking van deze twee.


Rang, Lan BNP - Per hoofd van de bevolking (koopkracht) (US$). Top landen met hoogste koopkracht per inwoner. Kennis: analfabetisme en het deel van de bevolking dat de basis-, voortgezet en hoger onderwijs doorloopt.


BNP per hoofd van bevolking ) op de horizontale as. Schrijf de namen van de drie grootste bevolkingsgroepen in Nigeria uit. Een klein deel van de bevolking kan maar profiteren van de rijkdommen. De Afrikaanse Unie schat dit bedrag op 1miljard dollar per jaar!


België per hoofd van de bevolking een voetafdruk. Het inkomen per hoofd van de bevolking en de welzijnsindex zijn in het algemeen in het noorden hoger dan die in Afrika ten. Tsjaad , Niger en Mali overgangslanden.

Nigeria is nu officieel een democratie, maar in de ogen van de bevolking is er weinig. Klik hier om een afbeelding van het inkomen per hoofd van de bevolking van . Deelnemers zagen hun gemiddelde inkomen uit de landbouw dankzij het. Plaats, Lan Nominaal bnp. Lijst van landen naar kkp per capita . Tegenwoordig is het inkomen per hoofd van de bevolking in Tunesië . BNP ) per hoofd van de bevolking.


De omvang van de economie (het bbp) per hoofd van de bevolking lag vorig jaar in Nederland procent boven het gemiddelde in de EU.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts