woensdag 2 mei 2018

Opleiding kattengedrag

De cursusdag kattengedrag is geschikt voor iedereen die interesse heeft in kattengedrag. Het is een dagje uit bij de oudste kattenopleiding van Nederland! De opleiding tot gedragstherapeut voor katten bestaat uit modules en een workshop:. We bieden deze dag aan als een daagse cursus kattengedrag.


Bij de try-out is gebleken dat deze voor zowel de detaillist, als de groothandel en de ondernemer. Welkom bij de Katten Academie: voor jouw opleidingen , nascholing en seminars omtrent kattengedrag.

Opleiding tot kattengedragstherapeut (FGT Opleiding ). Hierdoor kan je haar gedrag te . De Katholieke Hogeschool Kempen geeft samen met Kynologisch Centrum Quiebus, de opleidingen tot Kynologisch Instructeur en Kynologisch . Dat kan bij ons, in een holistische opleiding met de laatste nieuwe inzichten. Welke opleidingen tot gedragstherapeut voor katten bestaan er in Nederland? Neurologie en invloed op kattengedrag ”. Veel informatie over kattengedrag!


Erkend therapeut en erkende opleiding kattengedrag.

Vermoeiend hoor, een dergelijke cursus kattengedrag. De Kattenbescherming vindt het belangrijk dat de katten eigenaar . Vraag jij je wel eens af wat jouw kat bedoelt met bepaalde gedragingen en zou je haar wel eens beter willen begrijpen? Of wil je misschien wat meer weten . Kattengedragstherapeut heeft de Kattencoach een goede achtergrond om . Ik heb heel veel verschillende banen gehad en opleidingen gedaan.


Ik startte de LOI- opleiding Paraveterinair en kreeg een stageplaats en later een. Deze workshop is een onderdeel van de opleiding kattenvachtspecialist, maar. Na het afronden van de opleiding ben ik mijn eigen praktijk gestart als. Deze driedaagse cursus maakt onderdeel uit van de opleiding Huisdier Gedragsadviseur in de Dierenartspraktijk en is als nascholing voor paraveterinairs los te . Dit vond ik helemaal fantastisch en ben toen ook een opleiding gaan volgen aan de Katten Academie. Naast paraveterinair dierenartsassistente en hobbyfokster van de Brits Korthaar, heb ik de opleiding tot kattengedragstherapeute aan de Martin Gaus Academie . Naast het plezier dat ik van ze heb, leren ze me nog steeds heel veel over kattengedrag en hoe je dit kunt beïnvloeden.


Hierbij geef ik advies aan huis. Ook verzorg ik lezingen over honden- en kattengedrag. De gelukkige huiskat, alles over kattengedrag.


Begeleidingstraject in opdracht van toetsdeskundige voor MBO- opleiding.

Tinley Academie te volgen. Cursus met examen over kattengedrag in opdracht van Huisdier Kennis Instituut. Begonnen met de opleiding katten trimmen bij de Katten Academie.


Deze opleiding geeft studenten -naast het vergaren van kennis omtrent dieren, hun gedrag en hun. Een overzicht van de opleiding voor gedragstherapeut en de gevolgde nascholingen om de kennis over kattengedrag nog verder uit te diepen. Privé coaching kattengedrag. Anneleen Bru adopteerde haar eerste katje Madeleine toen ze was, een Heilige Birmaan. Wist ze toen veel dat dit . Dankzij de opleiding tot hondentrainer en -gedragstherapeut bij Geert De.


Totaaloverzicht opleidingen , cursussen, workshops en lezingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts