maandag 14 mei 2018

Opleidingen voetbal vlaanderen

VTS , en wordt voor de sportfederatie. VTS plus biedt bijscholingen aan in sporttakoverschrijdende onderwerpen om zo trainers over heel Vlaanderen de kans te geven zich blijven bij te scholen. De Vlaamse Trainersschool ( VTS ) is een samenwerkingsverband tussen Sport.


Opleidingen voetbal vlaanderen

Meer info en inschrijven? Ook het volgen van opleidingen en bijscholingen door bestuurders van. VTS -opleiding: 1 subsidiĆ«ring van de . Opleidingen: nieuw VTS plus aanbod! Je kan niet alleen bij VLP terecht voor interessante bijscholingen.


Ook de Vlaamse trainersschool heeft . Learn about working at Vlaamse Trainersschool. Join LinkedIn today for free. See who you know at Vlaamse Trainersschool, leverage your professional network . Specifieke bijscholingen waterski worden georganiseerd door de.


Opleidingen voetbal vlaanderen

Op meer regelmatige basis is er het aanbod van de Vlaamse trainersschool via VTS -plus. Titel VTS -Plus bijscholing. Op sporten staat geen leeftijd! VTS Plus wil trainers op alle niveaus de mogelijkheid geven om zich blijvend bij te scholen rond sporttakoverschrijdende onderwerpen , . De app van de Vlaamse Trainersschool ( VTS ) is een initiatief van het. Alle informatie over de sportkaderopleidingen en bijscholingen van de . VTS heeft eveneens een aanbod van bijscholingen onder de noemer VTS -plus.


Deze opleidingen kan je steeds hier raadplegen. VTS Plus, een afdeling van de Vlaamse Trainersschool, biedt een waaier aan bijscholingen over sporttakoverschrijdende onderwerpen, die we overzichtelijk . Bijscholingen voor trainers via VTS Plus. Sporttechnische en didactische opleiding, organisatie: VTS ;. VTS Plus biedt een waaier aan bijscholingen , op verschillende dagen en tijdstippen en verspreid over heel Vlaanderen. Het up-to-date bijscholingsaanbod en . Er zijn voor badminton drie niveaus: initiator, trainer B en trainer A die in samenwerking en met directe ondersteuning van de VTS georganiseerd worden.


Iedereen die momenteel een bijscholing volgt, ontvangt meteen na de bijscholing een papieren bijscholingsattest met de handtekening van de . Ook via de opleidingen van de Vlaamse Trainersschool ( VTS ) kan je skills als. Hieronder vind je een overzicht van alle opleidingen G-sport (kaart 1) en alle VTS Plus- bijscholingen (kaart 2). Clubs krijgen binnen het SupPORT 1-project een . Deze VTS Plus bijscholing kwam tot stand en wordt . Na een deugdoende zomervakantie bieden we dit najaar graag heel wat interessante VTS Plus- bijscholingen aan. Vind een bijscholing op maat!


VKF steunt de opleidingen van de VTS. Daarom betaalt de VKF een deel terug voor alle . VTS organiseert jaarrond een brede waaier van opleidingen en bijscholingen. De Handboogliga organiseert deze opleidingen of bijscholingen in samenwerking met het. Interactieve kaart met daarop alle VTS Plus bijscholingen : .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts