donderdag 3 mei 2018

Horeca pand

Datum van publicatie: 24. De ligging : hartje stad op 1 . Te koop aangeboden door hvab horecamakelaardij: prachtige casco - horecaruimte evt met hotelkamers gelegen aan de vissershaven van ijmuiden. Wegens bedrijfsverplaatsing wordt aan de Voorstad in Sittard deze instapklare casco horecaruimte te huur aangeboden.


Casco horecaruimte huren?

Bent u de juiste horecaondernemer? Dan zijn wij opzoek naar u! Het object wordt casco opgeleverd zodat de nieuwe uitbater zijn eigen inbreng volledig kan uitvoeren zonder goodwill en inventaris te hoeven overnemen. Wat een mooie impressie is dit geworden zeg!


Getekend op een casco horecaruimte welke via ons. Uitstekend gesitueerde en volledig uitgeruste (horeca)bedrijfsruimte te huur in Paviljoen. Klaassen Horecamakelaardij heeft in de verhuur gekregen een fantastisch gelegen casco horecaruimte.


AToplocatie op het drukste kruispunt van Nijverdal.

Super zichtlocatie met mogelijkheid groot terras en parkeergelegenheid ! Heeft u graag advies tijdens uw bezoek. Maak dan een snel een afspraak. In centrum gelegen horecaruimte met een vloeroppervlak van ca. Voor diverse ( horeca ) doeleinden geschikt zoals restaurant, bistro, ijssalon of pizzeria. Ik en mijn vrouw hebben een casco horeca pand op het oog.


Zijn er nu standaard normen van wat wel en niet gedaan moet zijn door een . Schalkwijk in Haarlem- Zuid komen diverse locaties beschikbaar ten behoeve van horeca. Duijn Horecamakelaars is een bemiddelaar tussen aan- en verkopers van horecabedrijven, eventueel met . Op een unieke locatie gelegen horeca -object met terrasfaciliteit aan de Grote Markt in het centrum van Venray. Het object is gelegen in het centrum van Arnhem aan één van de toegangswegen naar de . Neem voor meer informatie contact op met . Omschrijving: CASCO HORECARUIMTE - hartje centrum Valkenburg aan de Geul. Nu de realisatie van het adembenemende centrumplan van Valkenburg aan . Aan de Grotestraat in Nijverdal (gemeente Hellendoorn) staat dit ruime (289m ) casco object.


De Grotestraat was vroeger onderdeel van de Ndie dwars door.

Gloednieuwe aanbouw (1m²) - Alle ruimte voor eigen concept - Geen overnamekosten, gelijk . De bestemming van het pandje is horeca. Vanwege de vraag lijkt de opstart van een cafetaria de meest voor de hand liggende . In het centrum van Hengelo, in het horecaconcentratiegebied van de Pastoriestraat en de Willemstraat, wordt deze . Nieuwe casco horecaruimte aan het water. Het te huur aangebodene omvat . Vergunning categorie met alcohol.


Naast de compacte keuken is er een aparte spoelkeuken gerealiseerd in de casco ruimte en een kantoor. De horeca keuken is voorzien van alle benodigde . Aan de Maalderij is een horecabedrijfsruimte te huur van ca 2m2. Interssante huur mogelijkheden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts