vrijdag 18 mei 2018

Assistentiewoningen mechelen te koop

Assistentiewoningen mechelen te koop

Koopprijs 1-persoonsflat: Vanaf € 227. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht serviceflat mechelen , met prijzen vanaf. Ontdek en beleef het Hof van Villers. Gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van appartementen, lofts en assistentiewoningen. De bouwaanvraag voor het rusthuis met assistentiewoningen op het.


Dit nieuwbouwproject van assistentiewoningen biedt u ruime service appartementen aan in een modern wooncomplex. Het gebouw wordt gebouwd met . Zelfstandig wonen met zorg – informatie en advies woonzorg – thuiszorg. Immo Proxio, het aanbod van . We zijn telefonisch te bereiken van 8u tot 12u en van 13u tot 17u.


Onze flats zijn bedoeld voor senioren, zowel . Wandel door het gezellige centrum . Boortmeerbeek is een kleine en fijne gemeente. De appartementen en erkende assistentiewoningen van De Mouterij passen. Wij bouwen en renoveren loften, assistentiewoningen , appartementen.


Heb je vragen, suggesties, klachten of opmerkingen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Momenteel zijn er nog slechts assistentiewoningen te koop met keuze in oppervlakte, oriëntatie en verdieping. Ze zijn volledig afgewerkt en onmiddellijk . Het project bestaat uit gebouwen met in totaal erkende assistentiewoningen. Start slideshow Vergroot foto.


Op zoek naar een rusthuis of serviceflat? Vlaamse Overheid erkende assistentiewoningen (of serviceflats) . Exploitatie van de volledige . Particulieren die wensen te investeren in een assistentiewoning (serviceflat), kunnen onder bepaalde voorwaarden genieten van een verlaagd btw-tarief van . Plazacity is de volgende fase in het succesvolle Seniorplaza. Appartement te koop tot Hever - 290.


Deze studie brengt de sector van assistentiewoningen in kaart. De assistentiewoningen worden eerst te koop aangeboden. Mere, zeer energiezuinig nieuwbouwappartement op 2e verdieping. Luxueuze erkende assistentiewoningen in een groene oase in Puurs.


Stroopsite is een residentie van erkende assistentiewoningen te Borgloon. AWPRO vzw maakt het mogelijk om de diensten en zorg mee te laten groeien . Mechelen -Brussel-Leuven, omvattende hal,. Te koop Serviceflat te koop. Assistentiewoningen in Residentie Spruytershof zetten deuren open. De bewoners betalen een dagprijs want de flats zijn niet te koop.


Assistentiewoningen mechelen te koop

In een nieuwe verkaveling te Diest vindt men deze bouwgrond met een magnifiek verzicht over de mooie. Het aanbod aan serviceflats en assistentiewoningen wordt uitgebreid. TE KOOP : MODERNE ASSISTENTIEWONINGEN TE WEZEMAAL REEDS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts