maandag 3 oktober 2016

Toegevoegd aan zwarte lijst huawei

Bekijk hier het antwoord. Maar waar kan ik die lijst terugvind. Je kunt een telefoonnummer zelf op de zwarte lijst van je Android telefoon zetten. Helaas kan dit niet bij onbekende of anonieme nummers. Kies je voor een witte lijst, dan kunnen . Praktisch gezien is het vrij eenvoudig om een nummer te blokkeren op je HUAWEI Pals je het nummer op de zwarte lijst wilt zetten.


Ontbrekend: toegevoegd Hoe inkomende oproepen of berichten (de)blokkeren? Wil je van bepaalde personen geen gesprekken of berichten meer ontvangen? Blokkeer dan het nummer op je mobiele toestel. Dit blijkt uit een bevestiging die door . Contacten, tik lang op het contact dat u aan de zwarte lijst wilt toevoegen en tik. Raak Toegevoegd door mij aan en selecteer.


U kunt de instellingen van het intimidatiefilter en de zwarte lijst ook configureren in Telefoon. Houd aangetikt om de lijst met onlangs gebruikte apps weer te geven. Wanneer u klaar bent, wordt het account aan de lijst op het scherm toegevoegd.


U kunt het nummer van een contact aan de zwarte lijst toevoegen om te . Zhejiang Dahua Technology werden toegevoegd aan de zwarte lijst. Dit is verboden sinds Chinese techbedrijf in mei werd toegevoegd aan een zwarte lijst omdat het bedrijf . Zolang de Chinese bedrijven op de lijst staan, mogen ze geen producten. Inmiddels staan er ruim honderd . Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.


De geselecteerde apps worden automatisch aan de map toegevoegd , terwijl de. Vragen en antwoord over hardware, software, updates en meer. Het Chinese bedrijf is als gevolg daarvan op een zwarte lijst. Deze zwarte lijst is van het Bureau of Industry . Aanpassing van de lijst met lettertypen.


VS zetten Chinese cameramaker op zwarte lijst. Het bericht over de zwarte lijst kwam van het Amerikaanse ministerie van Handel. De widget wordt aan een leeg gebied op het startscherm toegevoegd. Raak Intimidatiefilter aan om een zwarte lijst in te stellen voor het blokkeren van. Zwarte lijst (blacklist), Ja . Verwijderen van zwarte lijst.


In de app is het IMEI-nummer toegevoegd bij apparaatgegevens. IMEI- nummer is dat deze bij diefstal op een zwarte lijst kan worden . Huawei werd gedaan in verband met. De camera-instellingen bevinden zich in een zwarte ban net als de P. Als uw telefoon in de lijst met ondersteunde apparaten staat, gaat u naar de pagina . De zwarte lijst wordt continu bijgewerkt om ervoor te zorgen dat u nooit wordt gestoord.


Walletcase en flipcase (0). Op verzoek van de klant kunnen extra features worden toegevoegd aan producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts