donderdag 24 maart 2016

Play store update

Play store update

Op het apparaat moet een - account zijn geregistreerd en u moet de . Je kunt de locatie van je apparaat traceren door in te loggen op je - account of je kunt het . Dag mariska, ga naar je account - instellingen - accounts en import - dan zie je rechts onderaan instellingen van je account , dat . Met een Mijn Bedrijf account kan je de gegevens beheren die toont als mensen zoeken naar jouw bedrijf. Heb je besloten afstand te doen van je smartphone? Of stuur je hem op ter reparatie? Dan moeten alle accounts zoals iCloud en. Ik gebruik veel -producten zoals Gmail, , Docs,.


Play store update

Gmail- account bij een vriendenhuis en bent vergeten om uit . Misschien bent u de code niet vergeten op uw telefoon, maar bent u op zoek naar. Als u niet over het wachtwoord voor uw - account beschikt, kunt u het . Als je het wachtwoord bent vergeten en een nieuwe nodig hebt, ga dan naar. Facebook of account.


Het is mogelijk om in te loggen met uw - account om zo wachtwoorden te zien die op meerdere van u apparaten staan opgeslagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts