dinsdag 12 december 2017

Museumhaven zierikzee

Museumhaven zierikzee

Ben misschien bevooroordeeld ( woon in zierikzee ) maar is echt een mooi stukje nostalgie. Op de achtergrond de oude stadspoort en de oude kade liggen er . Binnenlocatie: Vissersdijk 2. Buitenlocatie: aan de Oude Haven. Inmiddels is de Oude Haven gestoffeerd met een aantal historische schepen. Daarvoor is geen fraaiere lokatie . Kom een dagje rondsnuffelen op een ambachtelijke scheepswerf!


Museumhaven zierikzee

Alle boten die hier liggen zijn mooi gerestaureedr en hebben ooit de Zeeuwse . In dit buitenmuseum ligt een aantal scheeptypes waarmee in vroeger . Foto ingezonden in de rubriek Dagelijks leven op de fotoswebsite ZeelandNet Foto. Hier liggen diverse historische schepen die u kunt bezoeken. April up to and including medio September. Een museumhaven is een haven met ligplaatsen voor varend erfgoed. ZIERIKZEE - Op zaterdag juni is de officiële opening van het.


Dit museum wil graag de historische haven steeds meer laten bloeien als museumhaven. Collectie authentieke schepen uit het Deltagebied van Zeeland vanaf eind . Labels: haven, schip, zierikzee. Geen opmerkingen: Een reactie posten.


Museumhaven zierikzee

Zierikzee is een historische havenstad uit de twaalfde eeuw. See what people are saying. Toegankelijk voor rolstoel. Klaassen Woonarken in een drooggevallen Oude Haven bij eb, jaren 7 ste . In dit museum, verdeeld over twee locaties, kun je oude schepen en een restauratiewerf bekijken. Eerste beken Laatste bekend.


Het merendeel van de bovengenoemde lokale . De stichting staat klipper Mijn Genoegen af . Nadat de spant is afgetekend en uitgezaag wordt deze geplaatst in het schip. De gloed van het sfeervolle interieur verlicht de straat. Museumhaven Zeeland Museum. De scheepswerf maakt deel uit van een museumhaven.


PLATTEGRONDEN VAN DE HAVEN. Een overzicht van de diverse voorzieningen, zoals toiletten, douches, havenkantoor, etcetera. Plattegrond totaaloverzicht . Bezoekadres NLSNSB ten name van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts