donderdag 10 maart 2016

Munt drogen of invriezen

In de diepvries kun je munt in een goed gesloten plastic zakje tot maanden bewaren. Munt kun je ook invriezen of drogen. Invriezen doe je zo: Was de munt.


Munt drogen of invriezen

Daarnaast is het voor de laurier, munt , oregano, rozemarijn en tijm aan te raden deze kruiden te drogen in plaats van in te vriezen. Je kunt ze drogen of invriezen. Basilicum, koriander, peterselie, munt en bieslook kun je invriezen. De kruiden zijn ongeveer twee maanden houdbaar in de . Doorlevende kruiden: bies- en daslook, grote brandnetel, munt , rozemarijn,. Je wast de kruiden en dept ze daarna droog.


Houd jij na het koken vaak de helft van een bosje verse kruidentakjes over? Zo kun je de natuurlijke smaakmakers langer bewaren. Je kan die gemakkelijk zelf drogen , en er het hele jaar door van genieten!


Deze methode is perfect voor basilicum, munt en bieslook, kruiden . Drogen , invriezen , pesto: zo houd je de smaak het beste vast. De beste kruiden om te drogen zijn munt , citroenverbena, lavendel, . Dit trekt vocht aan, waardoor je blaadjes verse munt droog en dus langer. Heel veel kruiden zijn geschikt om te drogen , zoals munt , laurier, dille,. Rozemarijn, oregano, marjolein, munt en tijm kun je makkelijk drogen. Koriander, basilicum en rozemarijn kun je ook invriezen zodat ze nog . Enkele kruiden die geschikt zijn om te drogen zijn: Munt Basilicum Oregano Bieslook Dragon Kerrie.


Als je verse kruiden langer wilt . Tuinerwtjes met een drupje olie, wat citroensap, verse munt en feta een. Verse kruiden: gebruiken, bewaren, drogen en invriezen verse munt. Opties genoeg om deze kruiden te verwerken d. Ik geef meer de voorkeur aan drogen , want dat kost niets en bij invriezen heb je ook.


Munt Takjes kunnen in bosjes worden opgehangen. Peterselie, munt en bieslook kun je invriezen. Kruiden langer bewaren: drogen of invriezen ? Munt bladeren zijn mintgroen en staan kruisgewijs tegenover elkaar op de.


Natuurlijk kennen we deze plant allemaal van de frisse, munt -achtige smaak die het. Ook kun je aan het einde van het seizoen de verse munt invriezen. Dit kun je ook zo doen met andere kruiden in bosjes: kervel, munt , koriander en peterselie. Na het drogen in potten bewaren of lekkere kruidenmixen maken en onder vrienden. Een gebruikelijke methode is het malen met olie en invriezen.


Munt drogen of invriezen

Hoe kan je kruiden bewaren en drogen ? Munt heeft een heerlijk aroma en smaak, en gedroogde munt kan gebruikt worden. Het drogen van munt is vrij eenvoudig. In dit artikel:De koriander klaarmaken voor het invriezen Koriander invriezen in.


In dat geval kan je drogen of invriezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts