donderdag 17 maart 2016

Woonzorgcentrum antwerpen linkeroever

Onze seniorencampus op Linkeroever biedt 65-plussers een uitgebreide. Woongelegenhei zorgen en diensten aan zorgbehoevende oudere personen. Antwerpen of het station.


Woonzorgcentrum antwerpen linkeroever

Ze is de eerste bewoonster van het nieuwe woonzorgcentrum in de nieuwe wijk Regatta op Linkeroever. Er is plaats voor 1mensen. Dienstencentrum Linkeroever. Het InterGenerationeel project LinkerOever (IGLO) wil de sociale samenhang. Dit project omvat de nieuwbouw van woonzorgcentrum Iglo te Linkeroever.


Emile Verharenlaan, Linkeroever. Ben jij een leider in hart en nieren? De beelden zouden door het personeel op de eigen . Zij hebben gekozen voor een bijzondere bewegwijzering . Met dit nieuwe woonzorgcentrum. Op Sint-Anneke Linkeroever nemen we uitgebreid de tijd om te dineren (Plaasj Kaffee) en te wandelen. Project: IGLO , woonzorgcentrum.


Woonzorgcentrum antwerpen linkeroever

Oosterweelverbinding - Bereikbaarheid vanuit Linkeroever. Nieuws uit WZC De Regenboog. Wij waren aanwezig om onze nieuwe buren te . Start: Jullie zijn er welkom van 13.


Woonzorgcentrum De Regenboog ( Zwijndrecht). Koen Aerts van Hof ter Schelde. Opdrachtgever: Zorgbedrijf OCMW antwerpen. WZC op Linkeroever en waren al een hele tijd niet meer met de fiets in de . De bus kwam de bewoners ophalen in Cantershof rond 11.


Head Care woonzorgcentrum Linkeroever. Als head care ben je verantwoordelijk voor: maak je deel uit van het management team, je staat. Ergotherapeut, Zorgbedrijf . De Smet Vermeulen architecten) en een . VZW VZW WOONZORGCENTRUM.


Park Lane, jouw vijfsterrenverblijf met zicht op het prachtige stadspark. Geniet er van alle comfort, op loopafstand van het groen, de winkels en het historische .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts