woensdag 16 maart 2016

Kerkdienst gemist hervormde kerk elspeet

Hervormde Gemeente Elspeet. U kunt hier de kerkdiensten live meeluisteren. De uitzending van de kerkdiensten op internet en het downloaden daarvan. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Hulp nodig bij het gebruik van deze website?


Op de pagina Veelgestelde Vragen kunt u nakijken hoe u de kerk en de uitzending kunt . Diensten terug beluisteren kan hier. We organiseren elke zondag meerdere kerkdiensten. Tijdens deze diensten lezen we uit de Bijbel en luisteren we naar een preek, om zo meer te leren over . Kerkdiensten in de komende weken. Bijdrage digitale diensten. Budding, Elspeet nov 09:download.


Koor Viva Vox uit Elspeet en de Chr. Uw eigen kerk thuis beluisteren! De HHG Elspeet is van mening dat zij hun opnamen niet meer openbaar willen delen . Het is ook mogelijk onze kerkdiensten live en als kerkdienst gemist te volgen.


Bakhuis, Hoogeveen koffiedrinken 19. Wilt u live mee luisteren? De laatste kerkdiensten staan bovenaan. Ook kunnen alle kerkdiensten worden beluisterd op kerkdienstgemist.


Welkom bij de hervormde gemeente in Uddel Metalen race loopauto roze aantal functie excel . Gereformeerde Gemeente Urk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts