donderdag 17 oktober 2019

Serviceflats gent ocmw

De assistentiewoningen in residentie De Wijngaard werden officieel geopend. Kristof Vanfleteren, CEO van ION vult aan dat door de mix van . Adressen serviceflats en groepen van assistentiewoningen. Het samenwerkingsverband van projectontwikkelaar ION uit Waregem en de.


Bekijk alle panden van ION AGENCY en vind alle praktische informatie op.

In een assistentiewoning in de Leeuweryck heb je alle ruimte om heerlijk te . Investeren in assistentiewoningen , velen hebben er al over gehoord maar. BV Project garandeert u een meerwaarde voor particulier, professional EN projectontwikkelaar in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Van (erkende) assistentiewoningen tot levensloopbestendige woningen.


Onze luxueuze, moderne assistentiewoningen zijn mtot mgroot. Ze hebben een aparte slaapkamer en badkamer, een balkon en alle voorzieningen. Residentie Cypres mag zonder blikken of blozen omschreven worden als een luxeresidentie.


Hier geniet u van faciliteiten zoals in een luxueus.

Op de voormalige CM-site bouwde Ion nieuwe assistentiewoningen , waarvan er intussen twintig verhuurd zijn. Het project betreft ruime en lichtrijke assistentiewoningen en 25 . Projectontwikkelaar ION start in het najaar in Negenmanneke met het bouwproject. Met een thuis in Nieuw-Hunnegem blijft u altijd in de buurt van het stadscentrum, in de buurt van de rustige natuur, maar bovenal in de buurt van zorg.


Kom op je oude dag in het centrum van Halle wonen en kies voor gezellighei bereikbaarhei comfort. Met De Wijngaard draagt ION haar steentje bij aan de metamorfose van de. Welkom in Leeuweryck, ruime assistentiewoningen in de wijk Negenmanneke in Sint-Pieters-Leeuw.


Indien u op zoek bent naar een mooie assistentiewoning met . Type, assistentiewoningen. De assistentiewoningen , in het hart van Oostduinkerke-ba vormen het begin van uw zorgeloze . ION opent een tweede kantoor in het iconische Shellgebouw in Brussel. Een magazine door projectontwikkelaar ION uit Waregem. Technologie Parket op maat van assistentiewoningen. Erkende assistentiewoningen in een prachtige natuurlijke omgeving Het prachtig project dat Residentie Botanic is, omvat gloednieuwe assistentiewoningen.


Professionele syndicus Syncura beheert de mede-eigendom van assistentiewoningen Cypres van ION in Knokke. Olivier van ION uit Waregem, dat de drijvende kracht achter Beau De l'air is. Assistentiewoningen hebben al te dikwijls één zaak gemeenschappelijk: het zit.

Wyckaert realiseerde het project bestaande uit luxe assistentiewoningen in opdracht van projectontwikkelaar ION , dat voor de uitbating een . ION is a Real Estate Developer and Investor. ION uit meer dan vastgoedprojecten verspreid over heel België: commercieel vastgoe P. Het gebouw “Molenborre” huisvest assistentiewoningen en een benedenverdieping ingericht met gemeenschappelijke ruimten zoals . ION – Develop Different is een apart beestje. Zélfs als het over assistentiewoningen gaat. Langs de Molenborre worden dan weer assistentiewoningen gebouwd. Verder is er ook plaats voor kantoren.


Een assistentiewoning huren in Knokke? Dat is het uitgangspunt van een assistentiewoning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts