vrijdag 7 december 2018

Python split

Many translated example sentences containing Troje – English-Dutch. Omdat de Grieken er maar niet in slagen de stad Troje in te nemen bedenkt. Paris had alleen maar oog voor laatstgenoemde en schonk . Hector de troonopvolger en echtgenoot van Andromache is in een tweegevecht met de Griekse held Achilles, buiten de muren van Troje gestorven. Helenos I (Helenus) koning Sicamber van Epirus Zijn broer. Helen Troana Iluim van Troje Zijn zuster.


Python split

Apollon van Troje Zijn broer. Paard van Troje Prinsengracht 12. Nu hadden de Grieken een verbond gesloten. Als een van de staten oorlog zou krijgen, zou de. Rotterdam, Erasmiaans Gymnasium.


En schoon ik stond u toe, dat het Trojaansch gebie Zich zo ver uitstrekt, noch is Paris Troje niet. Kort na zijn bezoek aan de Olympus keerde Paris terug naar het hof van zijn vader, koning Priamos van Troje. Toen hij Aphrodite vroeg waar . Helena, de mooiste vrouw van de wereld. Aphrodite, de godin van de liefde, beloofde haar aan Paris , de zoon van koning Priamus van Troje. Op die manier wilde ze Paris belonen . Daarmee was het lot van Troje bezegeld.


Python split

Om de bal aan het rollen te krijgen koos Zeus Paris uit om een oordeel uit te spreken over de schoonheid van de drie . Vertalingen in context van Troje in Nederlands-Engels van Reverso. Ik heb gehoord dat Troje gouden stadsmuren heeft. En zo ging Paris naar Troje. Een verhaal over de mooiste vrouw ter werel die op een dag smoorverliefd wordt op prins Paris uit Troje. Ze verlaat haar man en kin maar die pikken dat niet . Op een dag krijgen ze bezoek van prins Paris uit Troje.


Nooit eerder voelde ze de liefde zo branden in haar borst. Paris ( Oudgrieks : Πάρις ), ook bekend als Alexander ( Ἀλέξανδρος , alexandros ), de zoon van koning Priamus en koningin Hecuba van Troje , verschijnt in een . Als koningin van Sparta, vrouw van Menelaos, ontvangt zij op een dag bezoek van prins Paris uit Troje. Het is liefde op het eerste gezicht en ze . Een halve eeuw was er niet in Troje gegraven toen de Duitse archeoloog.


Python split

Hector is een zoon van de Trojaanse koning Priamos en Hekabe, en daarmee een broer van Paris , Helenos, Troilus en van . NL: Je houdt van heel Troje. DE: Du liebst alles an Troja. NL: Heel Troje lacht me uit. DE: Sie lachen über mich in Troja.


Porceleinen afbeelding van het wereldberoemde Paris -oordeel. De list met het paard van Troje slaagt door de leugens van de Griek Sinion, . Die vraag beantwoordt Lidewijde Paris zondagmiddag september om 14. Paris - Eros Met zijn jongensblos, De mooie Paris die uit velen, na.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts