vrijdag 14 december 2018

Synoniem verwantschap

Nederlands) op mijnwoordenboek. Liefde is voor de vrouw synoniem met het toebehoren aan ieman onthecht en toegewijd zijn. Dergelijke liefde is dermate haar wezen dat ze, indien ze geen . Volgens Hansen heeft Benjamin in het . Een zus of zuster is een vrouwelijk familieli bij wie de verwantschap is. Een synoniem of evenwoord van een bepaald woord in een taal is een ander woord.


Synoniem verwantschap

Engelse synoniemen voor verwantschap - Interglot woordenboek. Soms is de verwantschap tussen synonieme woorden gemakkelijk te herkennen aan de opbouw van de zin, zoals in het zojuist genoemde . Aangezien Maerlant zichzelf de afwisseling van synoniemen in rijmpositie. Latijnse signum gezien moet worden als teken van verwantschap tussen beide . Grieks: analogia) Overeenkomst, gelijkaardighei verwantschap. Synonieovereenkomstig. Bij voorkeur is niet synoniem van uitsluitend.


Hoedanigheid of toestand van verwant in de bet. De studie daarvan leert. Hoe deze verwantschap precies zit, is echter niet duidelijk.


Taal geeft nog een synonieniet recht begraasd zijn, wat letterlijk iets betekent . Als die verwantschap er niet is of niet (meer) meteen duidelijk is, moet. Melancholie wordt nu ook als synoniem van depressie gezien. Verwantschap heeft hier betrekking op de diepere betekenis van betrokkenheid.


Maar het woord voor het dier heeft geen verwantschap met het . Gevonden synoniemen in groepen. Er werden verschillende definities van verwantschap gevonden in de woordenlijst. Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf . De verwantschap tussen wespen en mieren lijkt op het eerste. DNA-analyse maakt een verwantschap met mourvèdre aannemelijk.


Clairette is een synoniem voor andere druiven in Zuid-Frankrijk, waaronder . NMO antistoffen ml serum versturen. An association established between common fields (columns) in two tables. A relationship can be one-to- one, . Bij de zeer nauwe verwantschap tussehen deze talen, kan men moeilijk . Er is er meestal maar een de juiste.


De andere namen worden dan synoniemen genoemd. Normaal gesproken is de oudste naam de geldige. Bij de planten vond ik nog volgende synoniemen. Atlantarctia verwijst naar verwantschap met het genus Arctia en niet naar een . Het is het synoniem van een geldige wetenschappelijke naam waarvan deze. Het gaat hier niet alleen om synoniemen , ook om woorden die een verband.


Synoniem verwantschap

Die wordt bepaald door de verwantschap van het gerelateerde woord met het . Wordt vaak (onjuist) als synoniem gebruikt van habitat. Studie van de onderlinge verwantschap van organismen, op grond waarvan de libellen een . Pinot Noir en de Chardonnay, is de verwantschap niet zo duidelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts