maandag 31 december 2018

Als je een broer of zus verliest

Op deze pagina de Geslaagd Diploma gedichten en wensjes uit de gekozen categorie Geslaagd. Voeg zelf een gedicht toe. Gefeliciteerd met je diploma.


Deze felicitatie teksten en gedichten kan je gebruiken voor op een kaartje. Van harte gefeliciteerd en nog een fijne dag toegewenst. Er zijn ook grappige en humoristische gedichten en rijmpjes te vinden, vaak echter wel door iets minder.

Mooie humor gedichten en leuke teksten die op komische wijze allerlei dingen onder de aandacht proberen te brengen. Daarom de begroting meestal verdeeld in een lange tijd. Op die mooie geboortekaart wil je natuurlijk een grappige, lieve , warme tekst of een gedichtje.


Als de creativiteit het even laat afweten is hier een verzameling . Lieve zus , ik wens je een fijne verjaardag, ik hoop dat het een. Kom maar lief broertje dan krijg . Zus Verjaardagscitaten, Verjaardag Zus , Zus Citaten,. Valentijnskaart Kusje voor jou is een super lief kaartje voor een super lief iemand.


Teksten felicitatie geboorte, gefeliciteerd met je kleine zusje.

Overzicht met verjaardags gedichten en verjaardags gedichtjes, en allerlei. Gedichten, gefeliciteerd lieve zus gedicht. Hartelijk gefeliciteerd en lang zal je leven in de gloria!


Fijne verjaardag lieve zus van mij. Alle geluk voor je verjaardag gewenst zus en een prachtig nieuw levensjaar. TIP) Zussen gedicht nodig? Kies nu uit duizenden gedichten , helemaal gratis.


Dagelijks nieuwe gedichten. Tekst is een goede manier om uit te reiken. Met deze lieve quotes over zussen , tover je sowieso een glimlach op het gezicht van jouw zus. Want ja, zussen kunnen vervelend zijn . Afschrijven van gedichten voor eigen gebruik is toegestaan.


Van ganse harte gefeliciteerd ! Hier vindt u vele verjaardagswensen in de vorm van prachtige gedichten en fotogedichten. Ik geef haar zachtjes een lieve zoen. Verjaardagswensen jaar, gefeliciteerd jaar teksten, spreuken en gedichten. Of aan je bijzondere gezichtje daarom dit gedichtje ! Met lieve wensen, niet alleen voor deze dag.


Voorzijde in matlaminaat, met roze accenten op voor- en achterzijde.

Feliciteer degene met een gedicht ! Deze pin is ontdekt door Esther Sanders. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Ik wens je alle geluk voor je verjaardag en dat er een geweldig jaar voor je ligt. Van Harte gefeliciteerd met je verjaardag.


Het gedicht is voorgelezen door twee nichtjes. Stuur een kaartje met een echte broer en zus dag tekst. Laat ons deze gelegenheid vieren met wijn en lieve woorden. Bekijk de geboortegedichtjes en teksten om een broertje of zusje welkom te heten of geschreven. Geboortegedichtjes en teksten om een broertje of zusje welkom te heten.


Luxe wenskaart met een mooi gedicht en gekleurde binnendruk (tweede afbeelding) uit de Cardeau Collectie. Prijs en levering per stuks (€per stuk ) per .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts