vrijdag 23 november 2018

Zwarte lijst huawei p20

Praktisch gezien is het vrij eenvoudig om een nummer te blokkeren op je HUAWEI Pals je het nummer op de zwarte lijst wilt zetten. Huawei Ascend G: wat betekent een contactpersoon op de zwarte lijst zetten. Bekijk hier het antwoord.


Maar waar kan ik die lijst terugvind. Open de Telefoon-app telefoon op uw apparaat. Tik op Oproepgeschiedenis Recent.


Je kunt een telefoonnummer zelf op de zwarte lijst van je Android telefoon zetten. Helaas kan dit niet bij onbekende of anonieme nummers. Huawei Share gebruiken om bestanden te ontvangen: Veeg in de statusbalk. Contacten, tik lang op het contact dat u aan de zwarte lijst wilt toevoegen en tik.


Kies je voor een witte lijst, dan kunnen . Galerij, schakelt u over op de lijstweergave en tikt u op Schermafbeeldingen. Intimidatiefilter: Stel een zwarte lijst in om ongewenste berichten en. Ben je juist op zoek naar een nieuw toestel?


Blacklist Oproepen is zowel een call-blocker als een SMS-blocker. Wil je van bepaalde personen geen gesprekken of berichten meer ontvangen? Blokkeer dan het nummer op je mobiele toestel. Originele USB-C kabel 1M Zwart.


Contacten op de zwarte lijst bekijken: Open Telefoonbeheer, ga naar . Richard kleinsman zwarte lijst. Om applicaties te kunnen downloaden, is een account nodig voor Play Store. VS voegt Huawei -ondernemingen toe aan zwarte lijst , maar stelt . Huawei op de Entity List van de Amerikaanse overheid.


P-serie na Apple en Samsung . Als bedrijven je mobiele nummer in handen hebben, dan is de kans groot dat je regelmatig onbekend gebeld wordt. Hier tref je een handig overzicht van alle in Nederland verkrijgbare Huawei modellen aan, of dat nou een mobiele . Het bedrijf is namelijk op de zwarte lijst geplaatst die President . Huawei is een van de toonaangevende techmerken. VLC heeft het verbod op Huawei-apparaten opgeleg die de app niet kunnen downloaden.


VideoLAN geen volledige lijst gepubliceerd. De ruimte links en rechts van de inham wordt dan zwart opgevuld zodat het net lijkt alsof het beeldscherm net. Daarom verdient hij zeker een plekje in deze lijst. Huawei PLite hoesje - Soft TPU case - transparant.


Kies Je Damessneakers Uit Verschillende Modellen En Merken. Kies Voor Een Streetwear-Stijl Met Tennistrends Tegen Kortingsprijzen. U kunt het nummer van een contact aan de zwarte lijst toevoegen om te. Je telefoonnummer is normaalgesproken alleen voor vrienden, familie en nummers en mogelijkheid zo nummer op de zwarte lijst te zetten.


Slanke Licht Grote Russische Key Zwarte Lijst Goedkope Prijs geen FM.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts