vrijdag 30 november 2018

Afghanistan inkomen per inwoner

Afghanistan inkomen per inwoner

Definitie van BNP - Per hoofd van de bevolking (koopkracht): Dit gegeven toont het bbp op basis van de koopkrachtpariteit gedeeld door de bevolking vanaf 1 . Dit is een lijst van landen naar bruto binnenlands product (bbp) per hoofd van de bevolking. Het is gesorteerd naar hun bruto binnenlands product gedeeld door . Afghanistan — inkomen per hoofd: $957. Het inkomen per hoofd van de bevolking is gestegen naar USD 7per jaar. Kaart 1: Bruto Binnenlands Product (BBP) per inwoner in.


Afghanistan inkomen per inwoner

BNI per hoofd in dollars op basis van koopkrachtpariteit ? Voor dit cijfer gebruikten we het BBP per inwoner , aangezien die statistiek voor. Maar toch geeft een lijst met omsommingen van het BNP per land wel een globale indicatie van de economische omvang van een land. Naar het inkomen per inwoner bijvoorbeeld heeft men het raden.


Dit toont, meer dan welk ander cijfer, aan dat de Afghaanse bevolking het zich niet meer kan . Traducciones en contexto de gemiddeld inkomen en neerlandés-español de. Het zijn in principe twee verhoudingen van het bbp per inwoner , het bruto . Verhouding inkomen per hoofd van de bevolking . Inkomen per inwoner per jaar. Koeweit, een land met miljoen inwoners is rijk geworden door de olie.


Ongeveer van de bevolking verdient minder dan $1. Het is gebaseerd op het “modale inkomen ”, wat aangeeft wat het meeste wordt . Die inkomsten gecombineerd met een transparante overheid verklaren de hoge levenskwaliteit van. Forse buitenlandse schulden ten opzichte van exportinkomsten wegens beperkte exportbasis. Bovendien is in Amsterdam het aantal toeristen per inwoner en per vierkante kilometer hoger dan.


Index gestandaardiseerd inkomen huishoudens naar stadsdelen. Beschikbaar inkomen per inwoner. Die buren zijn Turkmenistan (iets groter met nog geen miljoen inwoners ),. Een natie BBP per hoofd van de bevolking in vergelijking met andere landen kan ook. Hoge niveaus van armoede - gemeten op basis van het BNI per inwoner.


Afghanistan inkomen per inwoner

Het regionaal belang van het Afghaanse water (Benjamin Sturtewagen). Het ministerie is daarnaast uur per dag, dagen per week bereikbaar voor informatie of in geval . Waar een burgemeester van een gemeente tot 8. Met een inkomen van $ 128. Qatar het rijkste land ter wereld. De welvaart is voornamelijk te danken aan de olie-export, die goed is voor.


Huishoudens in Veere hebben het hoogste inkomen van Zeeland: bij het doorsnee. Tiel, met 3inwoners per hectare bebouwd gebied. Per inwoner ligt het inkomen drie procent boven het landelijk gemiddelde.


Tiel-West en Hertogen- wijk het laagst. In de provincie Noord- Holland is het gemiddelde inkomen per inwoner sowieso in veel gemeenten . Lage inkomenslanden – inkomen is minder of gelijk aan €9per jaar per inwoner. Kazachse regering streeft naar.


Een lage bevolkingsdichtheid: inwoners per km- in België: 3inwoners per km2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts