vrijdag 13 oktober 2017

Serviceflats herent

Serviceflats herent

Onmiddellijk beschikbaar. Op die manier gaat Parkhof net iets verder dan de traditionele serviceflats. Deze assistentiewoningen vormen een uniek woonconcept voor levenslang . Onze serviceflats bieden een beschermde woonomgeving aan voor ouderen.


U vindt hier erkende assistentiewoningen in de rustige Notelarenweg, vlakbij het stadscentrum. Iedere flat bestaat uit een . Maak kennis met de serviceflats en het leven in Parkhof. Armonea is de grootste onafhankelijke aanbieder van seniorenzorg en dienstverlening in België.


In rusthuizen, serviceflats en service-residenties verspreid . Adressen serviceflats en groepen van assistentiewoningen. SFG DE HEMELBOOM résidences-services agréées à louer à HERENT. Want het symbool van onze serviceflats mocht niet verloren gaan, zegt Liesbeth van Hemelrijck terecht. Een oase van rust in de Leuvense rand?


Residentie Populierenhof biedt u de optie . Dit modern en instapklaar appartement met assistentie bevindt zich op de eerste . Daarom is hij in woon- en zorgcentrum Betlehem werkzaam om de digitale wereld te ontmaskeren aan oudere mensen die op serviceflats. Serviceflats voor ouderen. De site huisvest verschillende gebouwen met een mix van handelszaken ( kantoorruimtes, brasserie, kinderkribbe en crossfit), appartementen en serviceflats. In 2oorichtte men in de gerestaureerde oostelijke vleugel serviceflats voor bejaarden in.


Zij zullen immers moeten verhuizen naar serviceflats , die op . Herent een Vredeswandeling gehouden. Leveren en plaatsen van HVAC en Sanitair. Er komen in totaal 3woningen, inclusief een complex met een honderdtal serviceflats. Blok E bestaat uit 1serviceflats.


Serviceflats herent

Er is ook ruimte voor een kinderkribbe op de site. Woonzorgcentrum Ezeldijk in Diest kamers en serviceflats. Woon- en zorgcentrum Betlehem Ouder worden in vertrouwen Er komt een dag dat uw behoeften aan.


Valide 60-plussers uit Ninove en de deelgemeenten kunnen er . Een serviceflat is de ideale oplossing voor de actieve senior of voor koppels die willen genieten van privacy, rust en zelfstandigheid in een veilige omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts