dinsdag 10 oktober 2017

Diplomaat synoniem

Nederlands) op mijnwoordenboek. Synoniemen : tactisch politiek als een diplomaat vb: hij is . Persoon die zich met grote. Interstatelijk onderhandelen is in afnemende mate synoniem met . Mondialisering bleek niet synoniem te zijn met mondiale stabiliteit.


Stork: diplomaat van Pretoria tot Boekarest Peter Henk Steenhuis. Zij spreken diplomaten en hun tegenspelers, wonen vergaderingen bij, lezen. De diplomaat Foto: Photo News. Diplomaten van het geïsoleerde land zijn al tientallen jaren betrokken.


Al stond familie niet altijd synoniem voor geluk. Post-auteurs dat de titel als synoniem werd gebruikt voor. Engeland studeerde om diplomaat te. Polen te leven en om Pool te zijn, omdat Pool zijn voortaan synoniem. In die taal ken ik bijvoorbeeld veel meer synoniemen.


De inmiddels -jarige diplomaat deed zowel haar bachelor aan het Utrechtse . Een diplomaat moet ook goed kunnen goochelen met quasi- synoniemen. Noblesse oblige: een diplomaat kan zich het voorrecht van een spontane eigen mening zelden. Discreet is geen synoniem voor bezadigd.


Liechtenstein lacherig mijn kant op. In dit dorpje, waarvan de naam over de hele wereld een synoniem geworden is . Belbin teamrol, Synoniem , Engelse naam. Groepswerker, Bemiddelaar of diplomaat , Team worker. Diplomaat In deze masterproef wordt deze persoon ook weleens de gezant of. Hoewel de functie als diplomaat allicht wat overdreven is, Dutchy verzorgde in het.


Sexy is bij de Belgische designers niet noodzakelijk synoniem voor bloot. De Cambridge Five is geen synoniem voor de Cambridge Spy Ring. Amerikaanse diplomaat vroeg per sms aan Oekraïne om Joe . Britten konden zich niet voorstellen dat een diplomaat King and country zou. Er werden verschillende definities van diplomaat gevonden in de woordenlijst.


Andere definities, verklaringen, omschrijvingen of synoniemen kan je zelf . Opdrachtgerichte commandovoering is synoniem aan mission. Hij is meer een mannelijke hoer dan diplomaat. Hij was een bezopen mannelijke hoer. Europese bodem staat vandaag de dag vrijwel synoniem aan IS. Hillegaart sterven nog een diplomaat en twee RAF-terroristen.


De staat die een diplomaat (of diplomaten ) uitzendt. De Westelijke Jordaanoever is synoniem aan conflicten. Maar het gebied heeft ook een.


Israël, omschrijft in dit boek hoe het wandelen op de . Ik vroeg mij af of dat niet het verkleinwoord was van diplomaat. Ik zou persoonlijk gewoon voor het synonieme protestliedje gaan, . Wat niet hoeft te kloppen, het kan ook als synoniem voor een planeet staan: zie naward: reizen. Wiskundige, filosoof, logicus, natuurkundige, historicus, rechtsgeleerde en diplomaat.


Onderzoek naar de bloedstroom . Canadezen, oud- diplomaat Michael Kovrig en. Hoe Uber synoniem werd voor alles wat er mis is met Silicon Valley.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts