donderdag 26 oktober 2017

Dagje uit met groep in brabant

Een uniek dagje uit met een dafje of. Met MiFaSoleX terug naar de jaren met de oer-Hollandse vervoersmiddelen van. Vanaf tot 3Personen.


Voor je perfecte dagje uit begin je bij een van onze publiekslievelingen. Bekijk hieronder de top selectie. Veel families in Nederland organiseren, meestal één keer per jaar, een dagje uit met de hele.

Bij Den Overkant in Riel kun je verschillende groepsactiviteiten. Inspiratie voor een kinderfeestje of een korte vakantie met kinderen? Divers aanbod activiteiten met o. Dommel, fietsverhuur, solex rijden, e-chopertour of diverse tablettochten. Met de hele groep in een luxe fluisterstille sloep!


Escape de Biesbosch - Spectaculair dagje uit met Escape Room en vaartocht. Voor uw groepsuitje , personeelsfeest, vrijgezellenfeest, familieuitje of. Home Dagje uit GPS speurtocht “Avontuurlijk Kampina” in Oisterwijk.


Cryptische Fotozoektocht op de Veluwe De meest humoristische en creatieve groep wint!

Ga terug naar het jaartal voor Christus en ervaar hoe het leven er toen uit zag. Dagje uit met familie noord brabant wat je te wachten staat bij dag . Brabant kunt u terecht bij Den Engel. Groepsuitje met bierbrouwerij rondleiding, bier proeven en pubquiz. Stadswandeling en rondvaart met lunch - groepsuitje in Den Bosch. Een stadswandeling met verhalenverteller, gespecialiseerd in het vertellen en uitbeelden.


De Zuiderwaterlinie is een mooie keuze voor een dagje weg! De historische linie loopt door . Ontbrekend: groep Activiteiten en diensten op het brede terrein van toerisme. Of u nu een groepsactiviteit plant. Een mooie kans om samen te komen en leuke groepsactiviteiten uit te voeren. Kom dan nu naar de hoofdstad van . Voor een bedrijfsuitje of teamdag biedt dit dagje uit echt voor ieder wat wils.


De strijd binnen uw groep barst los tijdens de unieke Sloepenchallenge. De beste stuurlui staan aan. Verken de Biesbosch met uw groep.


Van Citygame tot workshop of wordt het dit jaar iets actiefs! Bedrijfsuitjes, familiefeesten, vrijgezellendagen en dagjes uit met vrienden. De lunch was goed verzorgd en zag er geweldig uit.

Een heerlijk dagje uit met een kleine groep familie, vrienden, als stel of gezin? Samen met uw groep gaat u genieten van heerlijke gerechten in verschillende restaurants. Met recht een lopend buffet!


Onvergetelijk groepsuitje op het water - BBQ Boot in Den Bosch. Deze provincie heeft veel leuke attracties zoals Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk en natuurlijk de Efteling. Bezoek een bierbrouwerij of ga voor een actief mannendagje door bijvoorbeeld een quad te huren. Wellicht kun je met zijn allen het circuit op zandvoort gaan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts