maandag 23 oktober 2017

Diplomaat engels

NL: Misschien ben je diplomaat. NL: Je bent geen diplomaat. EN: Andrian Lazarey, Russian diplomat. NL: Andrian Lazarey, Russisch diplomaat. EN: My father was a diplomat.

WordReference English dictionary, questions, discussion and forums. Je hebt gezocht op het woord: diplomaat. Je zou een goede diplomaat zijn. You would make a good diplomat.


Hij was een dichter en een diplomaat. Van de kerstavond die wereldreiziger Hans-Hasso von. Voor talentvolle mensen met een brede internationale belangstelling en gezonde ambitie, is het ministerie van Buitenlandse Zaken een mooie plek om hun .

De vrouw van een Amerikaanse diplomaat is Groot-Brittannië ontvlucht na een dodelijke aanrijding. Dat lukte dankzij haar diplomatieke . De kandidaten moeten het niveau Cbehalen van het Gemeenschappelijk . En waarom zijn diplomaten onschendbaar? De eco-kunstenaar-als- diplomaat “creates a pragmatic situation that invites.


Gezellig ingerichte persoons appartementen met eigen terras. Een heerlijke uitvalsbasis voor wandelingen door de duinen en . Simon Groot, winnaar van de World Food Prize en diplomaat in een weerbarstige wereld. Rel in Verenigd Koninkrijk: vrouw van Amerikaanse diplomaat ontvlucht. Voor de Indiase diplomaat en auteur, zie Gopalaswami Parthasarathy. Engels edelman en diplomaat.


Deze diplomaat , Herman Knippenberg, had namelijk een belangrijke. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Ik kijk waar de leerling leerlingen behoefte aan heeft hebben . Hier is Husam Zomlot van Al Fatah en de .

Met dank aan een Nederlandse diplomaat. Henry Oldenburg studeerde theologie. De Limburger zal zijn nieuwe medewerkers charmeren met zijn intellect en talenknobbel. Fragment uit De stille diplomaat van Anet Bleich, over een.


In India kruipen de leerlingen in de huid van een diplomaat. Dirk Stikker een belangrijk Nederlands diplomaat. De moeder moest een echte diplomaat zijn om ruziënde kinderen te laten stoppen met vechten. VUB lanceert opleiding tot diplomaat.


Als een diplomaat een strafbaar feit pleegt, stuurt het ministerie van. Diplomaat Renée Jones-Bos is vorig jaar begonnen aan haar laatste. Ambassadeur in Tunesië== . Als diplomaat vertegenwoordigde hij ons land in Athene, Rome en.


Een Kroatische diplomaat die in Berlijn werkt, heeft een schandaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts