vrijdag 30 september 2016

Serviceflats meldert lummen

Bekijk ook onze serviceflats te huur serviceflats te koop of thuiszorg diensten. Aantal serviceflats (in complex):. Woonzorgcentrum, Assistentiewoningen, Kortverblijf herstelverblijf.


Serviceflats meldert lummen

Melderthof is een prachtig voorbeeld van een woonzorgcentrum en. In het centrum van Meldert vlakbij de markt is residentie De Pastorij gelegen. Het kleinschalige project van erkende assistentieflats ligt naast de nieuwe . De woonzorgcampus bestaat uit een . Op september werd Residentie den Eik officieel geopend.


Het gebouw met de assistentiewoningen ( serviceflats ) aan het . Contactinformatie, telefoon, adres. Serviceflat te koop in Lummen voor € 207. Vergelijk bedrijven in de regio Lummen Meerlehof, Swinnen, Woonzorgcentrum.


WOON ZORG EXPLOITATIE LUMMEN +. Een serviceflat is de ideale oplossing voor de actieve senior of voor koppels die willen genieten van privacy, rust en zelfstandigheid in een veilige omgeving. Zij liggen in de zorgvuldig onderhouden Parktuin Schelfhout op wandelafstand van de Aalsterse Grote Markt. Dit mooie wandelpark met haar talrijke oude . Seniorieweb Maisons de repos serviceflats.


Meldert : Pastorijstraat 24/00. Lummen -CentruPastoor Frederickxstraat 1 tel. Wonen in het groen, dicht bij alles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts