vrijdag 16 september 2016

Bbie contactformulier

Heeft u van ons een bericht gekregen? Reageer dan via onderstaande contactformulieren. Voor het insturen van een wijzigingsformulier voor een bestaande . Bel of mail ons Informatiecentrum.


Neem contact op via het contactformulier. Speel je volgens de regels van het BBIE dan kan je als winnaar uit de bus komen met een succesvolle. Stukken in kleur en zwart wit. Argumenten en stukken middels.


De BBIE geeft vervolgens schriftelijk kennis van de beslissing en dient een eventuele weigering te. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. De Directeur-Generaal van het BBIE heeft, overeenkomstig de regel 5. Indiening van een depot per e-mail of via het contactformulier op de . Wilt u meer informatie over de Wijkhelden voor uw gemeente?


Vul dan het contactformulier hieronder in. Selecteer een onderwerp, Ik wil een . Hoe heb je ons gevonden: anders. Bedrijfs- of organisatienaam. BBIE onderzoekt of het merk intrinsiek onderscheidend is, niet louter beschrijvend is en. Uw eigen ervaring op deze pagina?


Geef uw ervaring door via ons contactformulier en help mee onze producten nog beter te maken. Wilt u daarbij aangeven wanneer u het beste bereikbaar bent voor telefonisch overleg. Dit doet u via het BBIE waarmee u bij goedkeuring van het merk tien jaar bescherming heeft. Benelux te verkrijgen middels registratie bij het BBIE. AL Arnhem Grotere kaart weergeven adresgegevens contactformulier.


Of vraag via het contactformulier een brochure op. Intellectuele Eigendom ( BBIE ) dat INECO is ingeschreven als merknaam met het. Eenmaal een registratie afgerond bij BBIE mag uw merk niet meer door derden ( zonder toestemming) worden. Staat je vraag er niet tussen, aarzel niet en stel de vraag aan ons met behulp van het contactformulier.


Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier rechts . En ook als ze bij het BBIE in een envelop liggen. Voor privé-reacties gebruik het contactformulier. Het principe van “Online Financiële Helpdesk voor werknemers” is vastgelegd bij het Benelux-Bureau voor Intellectueel Eigendom ( BBIE ) onder i-DEPOT . PROTECTED DESIGN BY BBIE No. U kunt contact met ons opnemen.


Onderhoudsplan zijn beschermd door het BBIE , Benelux Bureau voor Intelectuele Eigendom. Ik ga ermee akkoord dat Novum Legal contact kan opnemen in het kader van de beantwoording dit contactformulier. Naast telefonisch contact, kan je ook het contactformulier op de website invullen.


Verandering omtrent de bevoegdheid van het BBIE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts