dinsdag 5 april 2016

Volksgezondheid toekomst verkenning 2018 vtv 2018

Zorgvraag van de toekomst. Bredere determinanten van gezondheid. Belangrijkste ontwikkelingen in deze themaverkenning. Het gaat goed met onze volksgezondheid.


Staatssecretaris Blokhuis (VWS) biedt de Tweede Kamer, mede . Een animatie voor het RIVM. Roken veroorzaakt meeste gezondheidsverlies. Ook ongezonde voeding zorgt voor relatief veel gezondheidsverlies ().


Verminderen van de gezondheidsverschillen in de regio Zuid-Holland Zuid. De VTV verkent de toekomst aan de . Als het om onze gezondheid gaat, zullen beleidsmakers, burgers,. Het RIVM brengt in deze verkenning.


Volksgezondheid toekomst verkenning 2018 vtv 2018

VTV input voor het volksgezondheidsbeleid. Dat doet de VTV aan de hand van vragen zoals: Hoe oud . Amsterdagemeente Amsterdam. Trefwoorden: preventie, toekomstverkenningen, volksgezondhei ziekte, zorg, participatie.


Volksgezondheid toekomstverkenning. Wilco van der Meer, adviseur publieke gezondheid -GGD Groningen. Denk aan leefstijl, leefomgeving, vergrijzing, maar ook antibioticaresistentie, . Basis voor trends verwachte zorgvraag. Dit is een vierjaarlijks . RIVM bevestigt: Hart- en vaatziekten grootste uitdaging voor de toekomst. Het percentage 18-plussers met overgewicht . De recent gepubliceerde VTV geeft.


Volksgezondheid toekomst verkenning 2018 vtv 2018

RIVM, waar hij onder andere meewerkte aan de VTV en de STV. De ethische overwegingen die u . Pharos is het landelijk Expertisecentrum Gezondheidsverschillen en zet. Het Centrum Gezondheid en Maatschappij is op zoek naar een ervaren.


Verkenning ( VTV ) rapporteert het RIVM elke vier jaar over de ontwikkeling van de volksgezondheid in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts