dinsdag 19 april 2016

Eend huren betuwe

Speciaal vanaf personen: Huur een eendje met routebeschrijving en lunch! U rijdt met uw eigen gezelschap in een 2CV uw eigen tour, incl. CVplus is hét bedrijf voor alles voor uw 2CV. Op deze website kunt u een eendje huren voor dagtochtjes of bijvoorbeeld een vakantie. Verken de brabantse kempen en de baronie in een lelijk eendje.


Bent u op zoek naar een gezellig uitje? Dan bent u bij ons op het goede adres. Een eend of Renault huren voor een leuke ervaring of bruiloft. Vanaf de locatie Fort Vechten in Bunnik start onze 2cv tour. Fort vechten ligt aan de rand van Utrecht en is hierdoor zowel met de auto als met het openbaar.


Een dagje toeren in een eend , even het gevoel hebben dat de tijd heeft stil. Bij Ducktrail reserveert u eenvoudig of Eenden. Eend huren : Bekijk direct de beschikbaarheid en reserveer meteen online. Betuwe of door pitoreske dorpjes in de. Ben je op zoek naar gezellig dagje uit of weekendje weg?


Bekijk dan eens ons aanbod en laat je verrassen door onze goed verzorgde arrangementen. Een 2cv ( Eend ) huren voor een dagje uit, weekendje weg of bijzondere vakantie. Huur een Eend en geniet twee dagen van het verrassende landschap in.


Omdat het rijden in een eend ons zoveel plezier geeft, dachten wij, waarom zouden we dit plezier niet delen? U kunt bij ons terecht om het rijden in een 2cv te . Boek Ducktrail voor een bedrijfsuitje of familieuitje. Reserveer nu uw Eendenrally bij Amsterdam in de Zaanstreek. Of bij Utrecht in het Groene Hart. Ontbrekend: betuwe 2CV Weekend 2cv-weekend.


Bij uw aankomst bij BB De Lindebloesem staat uw lelijke eend al voor u klaar. Programma van 4-uur - Starttijden in overleg. Inclusief Huur van de 2cv, Kever of VW busjes en inclusief benzine. Koffie bij ontvangst en drankje bij terugkomst. Na de koffie gaan we rijden met een mooie lelijke eend.


U bent hier: home Lelijke Eend 2cv Huren. ScootOnRoute, EendOnRoute , CafeOnRoute, Sloep4you, Kook4you, Workshops4you, Boeren6kamp,. Solex verhuur de betuwe.


Welnu, voor de huurovereenkomst zelf geldt dat koop geen huur breekt. De huurovereenkomst dient de opvolgend huurder te respecteren. Eiland van Maurik, Marspolder en Manuswaard belangrijke overwinteringsgebieden voor ganzen en eenden. U kunt al een lelijke eend huren vanaf 7 excl btw. Laatste dag op Festival Zoet op Stadslandgoed De Kemphaan met de Koffie Eend.


Even later rijden ze in een zwarte eend het terrein af. Een oldtimer huren kan vanaf 1euro per dag, exclusief brandstof. De route is uitgestippeld. Over prachtige wegen en dijkjes.


Samen in de eend over kleine wegen, door mooie landschappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts