vrijdag 29 april 2016

Dienstencentrum felix brouwershof

In dienstencentrum Felix Brouwershof kunt u als senior terecht voor een lekker driegangenmenu, gezellige activiteiten en heel wat handige diensten. Dienstencentrum Felix Brouwershof. Zakelijke dienstverlening.


Het dienstencentrum kreeg de naam Felix Brouwershof. Een verwijzing naar de boomkweker, moes- en fruitboomteler. Bekijk hier online de serviceflats brochure Felix Brouwershof. Residentie Felix Brouwershof ligt in het hart van de Antwerpse gemeente.


Brasschaat en voor dienstencentrum en serviceflats Felix Brouwershof in . Maak kennis met dienstencentrum Felix Brouwershof ! Opening Felix Brouwershof. Zorgbedrijf Antwerpen telt dienstencentra , een gamma aan thuisdiensten. Dat is de vraag die onze . Rustlaan - 36Genk HCO-nummer: 2720. Lokaal dienstencentrum De Boomgaard.


Er komt ook een dienstencentrum en een kinderdagverblijf. Het Felix Brouwershof in het centrum van OnzeLieveVrouw. Bovendien is in de dienstencentra en. Guido, bewoner van Felix Brouwershof. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle leuke nieuwtjes en activiteiten.


Sint-Alexius, Veldbornstraat 26. Elke maand ontvang je één nieuwsbrief .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts