vrijdag 26 februari 2016

Sterke werkwoorden werkblad

Leer met dit werkblad de sterke werkwoorden in de verleden tijd. In de verleden tijd zijn twee soorten werkwoorden: sterke werkwoorden en zwakke . Met dit werkblad leer je over sterke voltooid deelwoorden en sterke hulpwerkwoorden. Sterke werkwoorden - Oefen met dit werkblad de sterke werkwoorden in de verleden tijd.


Sterke werkwoorden werkblad

Verleden tijd - zwak werkwoord. Nakijk alle werkbladen werkwoordspelling. Deze werkbladen bevatten uitleg en oefeningen van heel de stof. Er zal nu random een pagina gemaakt worden met werkblad (vragen) en bijgesloten het antwoordblad.


Tip: download ook de andere werkbladen over de bijzondere werkwoorden in de. Oefenen de werkwoordspelling in de verleden tijd met deze werkbladen ! Vul de sterke werkwoorden in. Vervoegen van sterke werkwoorden. De verleden tijd van zwakke en sterke werkwoorden. Noteer de juiste vorm van het werkwoord.


Gebruik de hintknop als je er niet uitkomt. Dit werkblad en nog veel meer in de categorie spelling - werkwoordspelling kun je. Hier staan uitgeschreven werkwoorden met bijbehorende werkbladen. In het Nederlands zijn de meeste werkwoorden regelmatig.


Dat is gemakkelijk, want dat betekent dat je . Ik (bezoeken) gisteren de bioscoop. Hij (bederven) toen mijn feestje 3. De kat (bezwijken) aan zijn . Bijvoorbeeld hoe je de regelmatige of onregelmatige voltooide tijd gebruikt. Talen kennen onregelmatige, zwakke en sterke werkwoorden en de eerste stap in de beheersing van een taal, is het gebruik in de . In de zinnen 1b, 2b en 3b zijn verhuis beloofd en gebruikt voltooid deelwoord. Op dit moment bevat de site werkbladen , dan wel werkboekjes voor de.


Sterke werkwoorden werkblad

Gratis online Duitse werkwoorden oefenen. Oefeningen voor sterke werkwoorden , zwakke werkwoorden en onregelmatige werkwoorden. Taal Actief vgroep werkwoorden verleden tijd werkblad ,. Alle rechten voorbehouden. De stam van een werkwoord is de ik-vorm.


Oorspronkelijk een preterito-presens , overgeërfd . Dit zijn de onregelmatige en de sterke werkwoorden. Download hier de power-point-presentatie werkwoordspelling. Werkwoorden zijn woorden die aangeven wat je kunt.


Sterke werkwoorden werkblad

Uitlegvideo sterke -en zwakke werkwoorden. Daarnaast zijn er werkwoorden waarbij een of meerdere vervoegingen ontbreken, de zogenaamde . Waar kun je een werkwoorden werkblad maken? Er zijn geen regels voor het vervoegen van de sterke werkwoorden. Je moet ze Oefen de werkwoordspelling in de tegenwoordige tijd met deze werkbladen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts