vrijdag 5 februari 2016

Serviceflats bilzen

Het voormalige rusthuis Demerhof werd verbouwd tot onder meer serviceflats. U heeft een eigen appartement en leidt een volledig zelfstandig . Onmiddellijk beschikbaar. Zoekt u meer comfort en veiligheid met garantie op zorg als het nodig is? BILZEN - De nieuwe serviceflats van De Waaier aan cultuurcentrum De Kimpel zijn officieel geopend. Het nieuwe gebouw ligt net naast het . Afbeeldingsresultaat voor woonzorgcentrum beversthuis.


Serviceflats bilzen

Hosted by Original Media. Telefoon nummer bekijken. Sociale huisvestingsmaatschappij Cordium bouwt twaalf woongelegenheden naar een concept van serviceflats. Woonzorgcentrum Ezeldijk in Diest kamers en serviceflats.


Er komt een nieuw rusthuis met 1kamers, serviceflats én een. Hof van Gan fase serviceflats in Genk. Een nieuwe brandweerkazerne. Meer serviceflats , ook in de deelgemeenten, en meer assistentiewoningen.


Serviceflats bilzen

Momenteel nemen de eerste . Hieronder vind u een lijstje van alle service flats van Limburg:. Het complex telt serviceflats. Via een glazen passarelle wordt . Aankondiging van een opdracht. Bilzen na de voltooiing . Vandaar dat wij werk willen maken van de realisatie van serviceflats in verschillende . ZHouse for Contemporary Art Hasselt. BILZEN WONING Pater Damiaanstraat op vrijdag slpk badk 1. Serviceflats De Mispelaer . Gvkr, Gvv - EPC 2kwh LUMMEN SERVICEFLATS BILZEN HASSELT . Basisschool De Wilg Schoonbeek, Schoolstraat BILZEN.


Adres : Schoolstraat BILZEN. De munt appartementen - . De Kimpel (22), in de omgeving zijn sportterreinen en serviceflats. Deze nieuwe assistentiewoning in hartje sint niklaas ligt op een kersverse project dat woonoplossingen voor elke generatie en. Het project bevindt zich op een . Project Oase – Hamont – serviceflats – 2057m²; Zorgboerdeij – Echt – 366m².


Een serviceflat is de ideale oplossing voor de actieve senior of voor koppels die willen genieten van privacy, rust en zelfstandigheid in een veilige omgeving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts