donderdag 25 februari 2016

Opdat engels

Opdat engels

EN: That others may live. NL: opdat hij prima schuift. NL: Sommige sterven opdat anderen leven. Hij rende opdat hij op tijd zou zijn. He ran so he would get there on time.


Ik weet niet wat te zeggen opdat je je beter zou voelen. Je hebt gezocht op het woord: opdat. Zoek woord opdat niet heeft eén resultaat. En men zal den borstlap met zijne ringen met een blauw snoer aan de ringen des lijfroks knopen, opdat hij op den kunstig gemaakten lijfrok dicht aansluite, . Dit nu zijn de wetten en geboden en inzettingen, welke de Heer, uw Go geboden heeft, opdat gij die leren en doen zoudt in het lan waarheen gij trekt om het . WordReference English dictionary, questions, discussion and forums.


Wat is opdat in het Engels ? Hoe kan je kinderen in het secundair onderwijs op het juiste niveau van Engels aanspreken opdat ze zo goed mogelijk bijleren? De eerste stap hiervoor is . Opdat moment kon die database alleen gedownload worden. Met ingang van heden is de database ook online te doorzoeken en is van de website een volledig . Opdat wij niet vergeten engels Desene cu caine rau. Land cruiser roll off dune.


Opdat engels

Northwood village events. De Engel des Heren heeft aan Maria geboodschapt;. Jezus:) Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed hebben ( Engels : leven in overvloed). De officiële talen van de groep Agicoa zijn het Engels en het Frans. De volgende velden dienen absoluut te worden ingevuld opdat de aangifte door het.


Het Engels verovert steeds meer terrein in het hoger onderwijs ten koste van het. Meld het ons opdat we deze wantoestanden verder kunnen aanpakken. Goedkope stickers in professionele afdrukken, flexibel voor binnen of buiten gebruik.


Maak uw bedrijf of product perfect in focus. Volg je hart opdat je gezicht een leven lang straalt. Voor mijzelf had ik de tienerstreng met parelmoer-hanger met engel besteld en voor mijn . Toen we in Afrika woonden, vroeg ik ouderling Wilford W. Andersen van de Zeventig om advies aangaande hulp bieden aan heiligen die in armoede leven.


Opdat het gebruik van opties op BEVEK-aandelen of warrants niet disproportioneel zou zijn, mag aan werknemers slechts een bedrag ten . Nederlands, Frans en Engels ? Dat stelt Hayley Doidge, sectiehoofd Engels en docent bij Language. Een uit het Engels vertaalde verhandeling over het christelijk zondebegrip. Latijns- Engels woordenboek zo accuraat mogelijk blijft. Ut: om te, opdat (niet verwarren met omdat! opdat geeft hier een doel aan), . Leerlingen van basisschool De Brug bij het monument in het Engelse Werk.


Opdat engels

Officieel is de herdenking elk jaar op oktober, maar omdat die . Resultaten ( Engels ) 1: lest we forget. Wordt vertaal even geduld aub. Vertaling naar Engels - voorbeelden.


Ik leer mijn lessen opdat ik het examen haal. Wij garanderen dat wij met deze ontvangers bindende overeenkomsten hebben gesloten waarin passende of geschikte waarborgen worden bepaald opdat de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts