maandag 24 november 2014

Facebook live video opslaan op telefoon

PC, Mac, Android mobiele telefoon of tablet. This video also some of the queries below. Om de video te downloaden, surf je naar een van de volgende websites:. HD-kwaliteit wilt opslaan : . Rechter muisknop en dan klik je op “ video opslaan als”.


Facebook live video opslaan op telefoon

Het online opslaan van de video om later te bekijken is mogelijk niet voldoende. Met de komst van een nieuwe . Nu kan een live - video opgeslagen worden op de telefoon. Dus dan weet je ook niet welke video je wilt . Zorg ervoor dat je ze nooit . Zodra je stopt met filmen is de livevideo voor anderen niet meer te zien, maar de maker.


Video is hot, live streaming misschien wel hotter. Spelen Download Delen Opslaan Kopieer link Selecteer Downloaden. In plaats van een stream vanaf een mobiele telefoon , is stremmen met . Wil je een Instagram-livestream opslaan , dan is dat heel simpel. Althans, zolang je natuurlijk online bent . Vanaf nu kan je een Instagram Live Video opslaan als story. Je kon al langer een Instagram Live Video na de uitzending opslaan op je eigen telefoon.


Facebook live video opslaan op telefoon

Je kunt live gaan vanaf je mobiele telefoon of vanaf een desktop computer of laptop. Volg deze eenvoudige stappen. Zet je deze functie uit, dan . Dus zowel de uitzender als de ontvanger moeten op hun mobiele telefoon aanwezig zijn. Er zijn al verschillende apps waarmee u live streamt wat u op dat moment aan het doen bent.


IGTV is een video app cq. Handig hoor, al die streaming video op sites als en Vimeo. Podcasten kan live ( streaming ) of via een opname.


Alles wat gepubliceerd wordt op een social medium. Stap Niet alle makers van filmpjes willen dat jij de video zomaar downloadt. Ze kunnne dat zelf aangeven bij het uploaden. Hallo iedereen, hebben jullie enig idee hoe ik een filmpje op kan slaan wat via whatsapp binnen komt? Ik kan nu alleen de filmpjes bekijken in . Kijk live mee naar de webcam van NPO Radio 1. Het nieuws van alle kanten.


Ontdek de nieuwste innovaties van Samsung electronica. Bayer Leverkusen is met 2-te sterk voor Atlético Madrid. Kapingsprotocol per ongeluk geactiveer marechaussee doet onderzoek. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.


Facebook live video opslaan op telefoon

Zeven dagen in de week, uur per dag, de snelste nieuwsvoorziening. En moet je het live tóch missen? Laat je vermaken door de trending artikelen en toplijsten.


Win een wintersportvakantie tijdens de SLAM!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts